+ 0 km 0
количка Camarillo Vision гр. Полски Тръмбеш - image 1

Количка Camarillo Vision

350 лв.
Описание
Количката е с два коша.Коша за новородено е без следи от употреба. Летния кош е в добро състояние с леки следи от употреба.Предния борд е с напукана кожа ,която беше прегъната при закупуването .Гумите са помпещи .Към количката има допълнителни подложки и пелена за завиване .

описание от производителя
Колички Камарело изключително удобни влизащи в всички стандартни асансьори поради малкото разстояние между колелата с включени в комплект кош за новородено, седалка за след шестия месец, зимно покривало, чанта, дъждобран, комарник, поставка за чаша
Нов модел алуминиево шаси с амортисьори с възможност за твърдо и меко возене
Помпащи гуми
Централна спирачка на задните колела
Въртящи се на 360 градуса предни колела с възможност за фиксиране
Закрито багажно пространство с голям обем
Регулируема по височина кожена дръжка
Кош за новородено с функция люлка, възможност за повдигане на гръбчето, дълбок сенник с вентилационен отвор, комфортен кокосов матрак и покривало за лоши атмосферни условия. С допълнителен цип по средата на покривалото, за по-лесно обслужване на детето, не е необходимо да се премахва. 
Тегло: 4,1 кг.
Седалка за периода след 6 месец с пълно легнало положение, възможност за поставяне по посока на движението и обратно, регулация на наклона на гръбчето в три позиции, регулация на поставката за крачета по височина, зимно покривало за крачета, дълбок и безшумен сенник с вентилационен отвор, предпазен борд, пет точков обезопасителен колан с регулация по височина, допълнителна мека подложка на седалката.
Тегло: 4,3 кг.
Като допълнителна опция се предлага и столче за кола от група 0+ от новородено до 13 кг., което може да се поставя върху шасито с помощта на адаптери.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Полски Тръмбеш, Област Велико Търново