+ 0 km 0
Книги чисто нови гр. София - image 1

Книги чисто нови

7 лв.
Описание
1) Доминик Бона - Гала. Коя е жената, за която Дали е написал: "Аз я обичам повече от баща си, повече от майка си, повече от Пикасо. И даже повече от парите..
2) Рено: Дете-чудо на механиката и слаб ученик, пионер в света на автомобилостроенето, но запален най-вече по лодките, авторитарен шеф и болезнено свенлив, едър буржоа, обожаващ ръчния труд, гениален бизнесмен, който се смята за брилянтен техник - Луи Рено (1877-1944) е едновременно "Малкият Луи", "Господин Рено" и "кръвопиецът от Бийанкур". Животът му наподобява старогръцка трагедия - ласкан и превъзнасян, след това мразен и хвърлен в затвора...
3) Балканският съюз-Иван Евстратиев Гешов
4) Ср*ла и заспала. Книгите, които карат срамът да се срамува от себе си! Затегнете коланите... не, по- добре ги разхлабете, защото идва Шити Браун
5) Атила - Мишел Руш. Иcтинcкият oбpаз на xунcкия вoжд Aтила далеч не cъвпада c изгpадената в маcoвoтo cъзнание пpедcтава за кpъвoжаден негpамoтен звяp, за кoйтo cе твъpди, че тpева не пoниквала там, къдетo минели негoвите кoнници, и че меcoтo cе oпичалo пoд cедлoтo му, дoкатo яздел.
6) Чингис хан. Завоевателят на света. Рьоне Грусе. Неизбродният сибирски лес, монголската степ, пустинята Гоби, главозамайващите върхове на планината Алтай - на този внушителен фон сякаш отеква мощен тропот от бясно препускащи воини... Далечната история на един от най-легендарните владетели е пресъздадена толкова живо, че наподобява роман с ярък и запомнящ се герой.
Бележитият историк Рьоне Грусе (1885-1952), специалист по история на Изтока, член на Френската академия, разгръща страница по страница бурния живот на държавника и пълководеца
7) неспокойно сърце. Стивън Кинг. Детство, преминало в разбито семейство и в оскъдица, ранен брак, финансови затруднения, пристрастеност към алкохола... Всичко това едва ли предвещава бляскавата литературна кариера на един от най-плодовитите и търсени съвременни писатели. Ала строгата самодисциплина и неспирният поток от оригинални хрумвания и идеи все пак извеждат Стивън Кинг на звездния път към успеха и парите.
8) вятър в клоните на бора. Ча-но-ю или Пътят на чая, по-популярен на български като чаена церемония, се развива в Япония през ХV и ХVI век. От обикновено действие във всекидневието сервирането на храна и чай на гостите се издига до религиозна практика.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Студентски град, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Мартин