+ 0 km 0
KESS-V2 Master New 2.70-2021г. Гаранция!!! гр. София - image 1

KESS-V2 Master New 2.70-2021г. Гаранция!!!

399 лв.
Описание
Keсс V2 Master най-новата версия за 2021г. Най-Новата версия + Пълен On-Line ъпдейт и добавени нови протоколи на автомобили и скоросни кутии!Уреда е произведен в Германия с европейски сертификат за качество!
Поддържа реално денсо компютри (toyota и mitsubishi и др)!
и автоматично коригира чексумата при запис на файла.
Устройството работи на 12 и 24 волта и там всички протоколи са отключени!
Уреда работи със софтуер който е стабилен и се ъпдейтва автоматично през интернет!
При закупувана на Кесс от нас ние ви предлагаме бонус настроени на дино стенд файлове за чип-тунинг за всички автомобили и обучение за работа както и регистрирана програма Win Ols за Чип Тунинг и наша разработена програма за премахване на ДПФ,ЕГР,Ламбда Сонди,Вихрови Клапи и Имобилайзери,както и коригиране на проблема с топлия старт на дизелови автомобили и много пълен софтуер за работа!!!
Предлагаме професионално обучение на хора които искат да се занимават с Чип Тунинг и премахване на ДПФ и ЕГР,Ламбда сонди Имобилазери,Вихрови клапи и др с програма Win OLS!!! Кеса който предлагаме е високо качество на платката и перфектна изработка нищо общо с китайския по-евтин вариант! Устройството чете отлично и отключва компютри с анти тунинг защита такива са по-новите автомобили ТЕСТВАНО!!Предлагания от нас Кесс е с най-новата версия на софтуера:2.70 Пълната версия 2.95 ГБ и фърмуер 5.017
Има и китайска версия на софтуера на по-ниска цена както и на устройството Кесс имайте го в предвид който въобще не работи както трябва!!! Този Кесс предлаган от нас е произведен в Германия и може да се ъпдейтва за разлика от китайския по евтин вариант който масово се предлага за европейски!!!
Реален софтуер и фърмуер!Напълно отключен и работещ (тествано) + всички кабели и реално работещи протоколи чете и пише през ОБД-диагностичната букса на автомобила без проблем старите и новите коли произведени до 2021г+ бонус към устройството давам и безплатно пълен пакет тунинг файлове и не само за всички автомобили готови за записване с Кеса,както и програма за премахване на ДПФ-Филтри и ЕГР-клапани наша разработка не безплатните ЕГР и ДПФ Ремувъри които не вършат никаква работа,Софтуер за 2-рите ламбда сонди и софтуер за Чип Тунинг+Тунинг файлове за директно чипване на всички автомобили + обучение за работа и 2-години гаранция на продукта само при нас !!!
Пълна поддръжка на Toyota- DENSO компютри и всички други!Всички протоколи са отключени и работещи!Устройството не се заключва след определен брой прочетени автомобили както е китайския Кесс!!! Това е Уред за тунинговане и флашване на автомобили,камиони, мотори и др през диагностичния извод ОБД-2 на автомобила! Премахване на EGR,DPF,FAB Филтри и Чип Тунинг на високо ниво,подходящ за професонална работа и за сервизи!
Уреда служи за сваляне и качване на файлове през ОБД-буксата-Чип Тунинг.Поддържани протоколи ; CAN, Ford J1850.К-L Line И др.
Поддържани типове ECU: EDC17 , MED17 и разбира се старите Bosch EDC16,EDC15,MED 7.X , MAGNET MARELLI, SIEMENS и много други!!!
Този уред се отличава с това че е без токени (лимити) и не се заключва,поддържа всички марки автомобили чете и пише софтуера на колите без проблем през диагностичната букса ОБД на автомобила без да се налага демонтаж на компютъра,този Кесс има и възможност да прочете и всеки компютър свален от автомобила!
Неограничен е броя на сваляне и качване на файлове отключени са всички менюта на коли,мотори,камиони,трактори и лодки!Автоматично изчислява контролната сума!.Има и функция за въстановяване на неуспешно чипнат компютър с което можете да бъдете сигурни че няма опасност да повредите някоя скъпа кола гарантирам!В устройството има и вградена SD-карта в която се записват лог файловете!Съдействам за инсталация на продукта както и за тънкостите на работа с него и работата с програмите както и за тяхната инсталация което е включено в цената!
Гаранция 2-години!!!

ВАЖНО!!!
Предлагам пълно обучение на хора които искат да се занимават с това професионално!Съдействам за инсталация на програмите и работа с тях и всякакъв вид помощ при необходимост!
Гарантирам коректност !!!
  • Добавена в 20:43, 16 април 2021
  • Преглеждания:22262
  • Номер на обявата: 119969480
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител

Cars Tuning

В OLX.bg от апр 2019
  • Изпрати съобщение
Населено място

7-ми 11-ти километър, гр. София, Област София-град