+ 0 km 0
Керамични мъжки и дамски гривни с Германий гр. Разград - image 1

Керамични мъжки и дамски гривни с Германий

40 лв.
Описание
1. Ролята на германия в обогатяването на кислород чрез дехидрогениране

Германий защитава здравето на организма чрез поддържане на адекватни нива на кислород. В човешкото тяло разграждането на храната се извършва от кислород, а в процеса на разлагане на храната е необходимо голямо количество кислород за едновременно производство на вода и въглероден диоксид. Ако няма достатъчно кислород, той може да причини на организма различни заболявания. Органичният германий може да извади водородните йони от тялото, като намалява търсенето на кислород в организма и по този начин благоприятства здравето. Германий влезе в човешкото тяло, може да бъде равномерно разпределен в органите и тъканите, 24 часа напълно екскретирани, принадлежи към натрупването на микроелементи в организма, неговата токсичност е много ниска, без странични ефекти. Различните органи на клетките на тялото произвеждат отпадъци в процеса на живот, част от секреторната система, която се екскретира, водещи до намаляване на функциите на органи, засягащи здравето, органичния германий и радикалната комбинация от организма, повишават органа на живота.

2. Антиоксидация на германий

Всички видове мазнини, постъпващи в нашето тяло, веществата, произведени от абнормен метаболизъм, се наричат ​​пероксиди, а влошаването на обикновените масла се окислява.

Когато атомите в химическата комбинация с електронния атом молекулярна структура и толкова често, често с атоми на молекулярните електрони, молекули или атоми с електрони, няма нито електронно състояние за свободни радикали.

Ние съставляваме клетките на тялото около 60 групи, това е потвърдено, японската GITASATOD университетска медицинска биологична изследователска група открива, че част от слънцето Ge също специална оксидация в серума на пациенти с рак или пациенти с артрит.

3. Други функции на германия
Анти-тумор и лечение на сенилна деменция, засилване на имунната функция, анти-стареене, превенция и лечение на артериосклероза, намаляване на вискозитета на кръвта, антиревматоиден артрит, регулиране на ендокринната, противовъзпалителна аналгетик, понижаване на кръвното налягане, лечение на остеопороза, ендокринна регулация и други аспекти на лечението на хроничен хепатит. Германий играе важна роля в анти-стареенето и метаболизма на организма. Той може да активира клетките и да удължи живота.

Размери мъжки- диаметър 20.5 см с ширина на шарката 10-12 мм,
дамски- диаметър 18.5 см с ширина на шарката-8-10 мм

Имам налични чèрни и бели.Направени са от неръждаема стомана керамика,опаковани са стилно.Това е перфектния подарък с лечебно действие за своя притежател.
  • Добавена в 13:16, 28 август 2020
  • Преглеждания:318
  • Номер на обявата: 116505790
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Орел, гр. Разград, Област Разград

Обяви на потребителя Оки