+ 0 km 0
Къща в село Илинден с. Илинден - image 1

Къща в село Илинден

48000 €
Описание
Здравейте, имате възможност да закупите вила намираща се в село Илинден! Нейното минало говори много! Точно на 20 метра от площада, тя е била фурната на селото като е хранела около 450 души на ден! Разположението ѝ ще ви бъде от полза, защото първо селото е приказно, скатано между хълмове; второ е на 5 минути път от Гръцката граница и на 2 часа от Кавала; и трето въздухът е изключително чист, за какъвто въздух жадува всеки от големите градове! Не мислите ли, че би било добре от морето през горещия ден, да се върнете в прекрасната си къща с големия двор и открито барбекю и да си отпочинете пред камината заедно с приятели с по чаша "Узо" в ръката!

Ето и характеристиките на имота:

-Има изградено покрито барбекю с каменна чешма, каменна камина и маса с 12 стола.
-Имотът е обграден с каменен зид от всяка страна, като зида е покрит с каменни плочи подобно на сградата и барбекюто.
-Влизането се осъществява през две масивни дървени порти, едната разположена в долния край, а другата в горния, където е и паркинг мястото. Прекарана е канализация и водопровод, има поддържана зелена площ на две нива, а самата сграда е външно грубо измазана.
Заслужава си да се види! При интерес позвънете или пишете на лично съобщение, а цената подлежи на коментар спрямо купувача!
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Илинден, Област Благоевград

Обяви на потребителя Кирил