+ 0 km 0
Къща в село Голямо Буково. с. Голямо Буково - image 1

Къща в село Голямо Буково.

128000 €
Описание
САМО ОТ ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ!
Без комисионна от купувача!
Ключ в офиса!
Предлагаме Ви прекрасен имот разположен в полите на Странджа планина – уникално място с интересни истории, развит туризъм, лов и риболов, чист въздух, тишина и спокойствие.
Двуетажна къща със застроена площ от 240 кв.м. в село Голямо Буково.
Първи етаж - просторна всекидневна - 60 кв. м., три спални, санитарен възел. Котелно помещение с отделен вход и топла връзка към къщата.
Втори етаж - две спални, дрешник и склад.
В същатото дворно място е изградена втора къща, едноетажна, с площ от 70 кв. м., състояща се от всекидневна с кухня, спалня и санитарен възел.
Двора е голям и много добре поддържан с обособена Барбекю зона и Басейн.
Къщите се продават с цялото налично обзавеждане и оборудване.
Село Голямо Буково е разположено в Странджа планина, на 56 км. от град Бургас. Край селото протича река Факийска. В близост се намира Голямобуковският манастир.
В местността „Сарпасан“ на около 3 км от селото има останки от крепостна стена. На места тя е висока около 3 метра. В района си виждат все още и останки от долмени и тракийски светилища.
Предлагаме Ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, както и съдействие за извършването на всички необходими регистрации в държавни учреждения след придобиването на имота.
Лицензиран кредитен консултант на ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ ще Ви съдейства при нужда от банково кредитиране.
Обадете се сега и цитирайте този код: 10014797.
Консултант: Гинка Тодорова.
  • Добавена в 15:46, 24 ноември 2020
  • Преглеждания:244
  • Номер на обявата: 121847772
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Голямо Буково, Област Бургас

За нас
ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ е търговско дружество регистрирано с основен предмет на дейност посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, разположени на територията на българското южно Черноморие: апартаменти в жилищни сгради, готови и в различен етап на строителство, къщи, вили, парцели за застрояване, земеделски земи, различни видове търговски помещения, имоти във ваканционни комплекси, почивни бази и хотели.
Екипът на ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ се стреми да предостави на своите клиенти и партньори своевременно и висококачествено обслужване, изграждайки прозрачни и взаимноизгодни взаимоотношения.
Прочети още

Обяви на потребителя Гинка Тодорова