+ 0 km 0
Къща - с. Надарево с. Надарево - image 1

Къща - с. Надарево

70000 лв.
Описание
КЪЩА в с. Надарево. Продават се две къщи в един двор. Едната къща се състои от кухня с просторен дневен тракт и две спални. До къщата е пристроен голям сайвант. Втората къща е двуетажна. Площта на първия етаж е разпределена на стая и две избени помещения. Вторият етаж е разпределен на хол, две спални и веранда с красива гледка. Към къщата са построени лятна кухня, две складови помещения и навес. Парцелът е с площ 2420 кв.м. Дворът е поддържан. Разполага с два кладенеца. Село Надарево се намира на разстояние от 18 км от гр. Търговище и 30 км от гр. Шумен. Възможност за замяна за апартамент в гр. Шумен. За Ваше удобство: огледи по всяко време. За допълнителна информация и нови оферти посетете: www.address.bg или позвънете на телефони на Агенцията: 893 - Покажи - и 054/820850. Обади се СЕГА и цитирай този код 485808. Брокер - Димитрина Томова.
  • Добавена в 10:55, 2 март 2021
  • Преглеждания:638
  • Номер на обявата: 121504093
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Надарево, Област Търговище

За нас
АДРЕС Недвижими имоти АД е най-голямата българска фирма за недвижими имоти в България. От създаването си през 1993г., АДРЕС постоянно разширяваме дейността си и днес предлагаме професионални услуги в най-голямата мрежа от 57 офиса на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти.
Никой не познава пазара на жилищни имоти в България по-добре от нас! Ние проучваме световните тенденции и прилагаме знанията си на местния пазар. Споделяме своите познания, за да постигнем най-доброто и да защитим интересите на нашите клиенти.
АДРЕС Недвижими имоти е една от първите компании за недвижими имоти, сертифицирана по международния стандарт EN ISO9001:2008. Документът е издаден от международната компания за сертификационни услуги SGS като доказателство, че АДРЕС покрива европейските стандарти в тази област. От 2018 година АДРЕС се сертифицира и по ISO 9001:2015.
АДРЕС бе отличена в четири поредни години с международното отличие Супербрандс – признание за влияние над пазара, лоялност и доверие към клиентите.
Прочети още

Обяви на потребителя Адрес Недвижими Имоти Кантора Шумен