+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Къщи, вили в гр. Бургас.

Къща с. Извор на 17 км от Бургас от собственик гр. Бургас - image 1

Къща с. Извор на 17 км от Бургас от собственик

47000 €
Описание
Предлагаме за продажба една чудесна къща с двор в райското кътче с. Извор, идеално място за романтика и релакс през уикенда, за наслада от чистия планински въздух и живописната природа, както и за спокоен селски живот в близост до големия град. Къщата се състои от всекидневна с кухненски кът /тип механа/, 2 спални, баня с тоалетна/свързана към канализацията на селото/, антре и стълбище. Къщата е основно ремонтирана: нов покрив, дограма, външна изолация с мазилка, нова ВиК инсталация, нова ел. инсталация, подови настилки с подова изолация, гранитогрес и ламинат. Обзавеждането е ново, има климатик. Има два нови разтегателни дивана, една спалня и две единични легла - общо за осем нощуващи.
В двора на къщата има различни дръвчета и храсти, плодни и декоративни, ягоди, лозе, асми и свободно място за производство на зеленчуци. Има изградена система за капково напояване, външна мивка. Пред къщата е обособено пространство за отдих през лятото с маса и пейки, градинска люлка. В двора има място за паркиране на една или две коли.
Къщата е с РЗП 70 кв.м. и поддържан двор от 572 кв.м.. Село Извор се намира на 13 км от морето (Крайморие), на 17 км от Бургас и на 36 км от Созопол. В непосредствена близост се намира резерватът „Дъбрава“. Това е името и на реката, минаваща край селото (известна е още и като „Изворска река“) и вливаща се в езерото Мандра. От северна и южна страна на селото има два язовира.
Заповядайте за оглед!
Цената не подлежи на коментар.
  • Добавена в 08:39, 26 август 2020
  • Преглеждания:1888
  • Номер на обявата: 121647133