+ 0 km 0
Къща с голям двор на 27 км.от София с. Лесново - image 1

Къща с голям двор на 27 км.от София

84500 €
Описание
Авифа ЕООД предлага за продажба къща, намираща се в село Лесново, община Елин Пелин , София област. Село Лесново се намира в източната част на Софийското поле, между склоновете на Стара планина от север и на Средна гора от югоизток, на 27 км източна посока от София. Релефът на селото е високоравнинен и край него протича водосборната река Лесновска, която се влива в река Искър.
Къщата е на два етажа ,таван и мазе с РЗП /разгъната застроена площ/136 кв.м . Дворът е с площ от 1400 кв.м , в него са разположени следните постройки на допълващо застрояване : две селскостопански постройки със ЗП 8 кв.м и 28 кв.м, гараж ЗП 24 кв.м, и навес със ЗП 23 кв.м. Състоянието на къщата е добро, но скоро не е живяно в нея и се нуждае от освежителен ремонт.
За клиенти на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот. При банково кредитиране, актуална информация и пълно съдействие за изготвяне на необходими документи.
  • Добавена в 22:31, 24 октомври 2020
  • Преглеждания:911
  • Номер на обявата: 122264840
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Лесново, Област София-област

За нас
„Авифа“ ЕООД е компания, на която една от дейностите е консултантска и посредническа при реализиране на сделки в областта на недвижимата собственост както на българският така и на европейският пазар. Нашата цел е да бъдем максимално полезни на своите клиенти.
Прочети още

Обяви на потребителя Авифа ЕООД