+ 0 km 0
Къща с басейн и барбекю на 10мин от Провадия и на 35мин от Варна с. Кривня - image 1

Къща с басейн и барбекю на 10мин от Провадия и на 35мин от Варна

49000 €
Описание
Изгодно! Прекрасна новопостроена къща с басейн и барбекю в китното и 'интернационално' село Кривня - само на 4 км от Провадия и 62км от Варна (35мин с кола) по магистралния път за Шумен.
Къщата се състои от всекидневна с напълно оборудвана кухня, 2 бани, 2 спални (едната от които със собствен санитарен възел), работилница/склад, басейн и барбекю зона. Продава се напълно обзаведена!
В селото има хранителни магазини, целодневна детска градина, читалище, библиотека, медицински кабинет. В района на селото могат да се практикуват еко, винен, селски, исторически и културен туризъм.

Близки забележителности: скалният манастир “Чукара” – със запазени скални графити; калният манастир “Св.Георги” със запазен надпис на гръцки, сондажният извор 'Ерека', солените бани в Провадия (които са единствени по рода си в страната, а лечебни бани с подобно действие има само в Карлови Вари - Чехия), както и средновековната крепост 'Овеч'.
Все повече чуждестранни граждани (предимно от Западни държави-членки и Скандинавието) избират Кривня за свой дом оценявайки по достойнство уникалната атмосфера на това българско село.

Стара цена: 55 000 Евро
НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА: 49 000 Евро
  • Добавена в 20:15, 18 юли 2020
  • Преглеждания:1433
  • Номер на обявата: 117240113
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл

Обяви на потребителя Камелия