+ 0 km 0
Каравана под наем “Summer time” гр. Созопол - image 1

Каравана под наем “Summer time”

110 лв.
Описание
Каравана ,,Summer Time “ , намираща се на къмпинг Каваци се отдава под наем!
,, Summer Time “ е разположена на 50 метра от плажа в полите на красивата природа,която допринася за вашия уют, релакс и настроение !
Каравана ,, Summer time “ е оборудвана с всичко необходимо за вашия престой и комфорт,единственото,което трябва да вземете със себе си е добро настроение и приятна компания!На Ваше разположение е всекидневна и кухня,хладилник ,TV кабелна ,готварска печка с фурна,керамични котлони,микровълнова,хладилник,BBQ,както и с необходимата посуда! ,,Summer time” разполага със собствен санитарен възел и баня за вашето удобство и комфорт!Капацитета е до 5 човека,подходяща е за семейство с деца!Размерите на леглата са следните: 2/ 2 ; 1,20- 2!
Караваната се отдава за не по малко от 3 нощувки!Резервацията се счита за валидна след като 50% от сумата се заплати по банкова сметка ,паричен превод по Еконт или Изипей,а останалата част при настаняването!С
В каравана ,, Summer Time “ имате пътечка към плажа , сутрин кафенце с моренце ,обед кюфтенце ,а вечер каравана питиенце.Над 5 нощувки има отстъпка.Свободни дати от 23.08 до края на септември;)
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Созопол, Област Бургас