+ 0 km 0
Кафемашина Saeco Royal Digital White гр. Хасково - image 1

Кафемашина Saeco Royal Digital White

299 лв.
Описание
Кафемашина Saeco Royal Digital White / 299 лева / е с бонус 1 килограм кафе на зърна "Monitto" по избор на клиента без ограничение в цената / варират от 15 до 36 лева /. Марката "Monitto" е тясно специализирана в продажбата на кафета на зърна специално изпечени за домашни автоматични кафемашини и вендинг автомати по технология гарантираща винаги високо качество на нашия продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Начина на изпичане е съобразен с начина на работа на кафемелачките на този тип кафемашини като крайната цел е да получите перфектното кафе. Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа можем да се договорим за страхотни отстъпки и дистрибуция.
Saeco Royal Digital White е с отличен външен вид и в перфектно техническо състояние, за което предоставяме клип -
https://www.youtube.com/watch?v=zLKawH-ntEw&feature=youtu.be

Този тип кафемашина е от най - висок клас. Разполага с плоча за затопляне на чаши, дюза за пара и топла вода. Работи и с втори вид кафе / доза мляно кафе /. Има три запаметени опции / късо, нормално и дълго кафе /, които лесно чрез задържане на бутона можете да настроите по ваше предпочитание. Ръчно можете да променяте, както големината на дозата така и едрината на смляното кафе. Идеална е за домашни условия, офиси и магазини. Изключително лесна за употреба.
Кафеавтоматите, които предлагаме са внос от Швейцария и са отлично рециклирани. Всички кафеавтомати се изпращат с еконт или се доставят на място ако е възможно.
За повече информация 889 - Покажи - .
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
  • Добавена в 16:48, 6 юли 2020
  • Преглеждания:365
  • Номер на обявата: 117401371
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дружба 1, гр. Хасково, Област Хасково

За нас
Ние сме основен дистрибутор на кафе с марката " Monitto " / Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /, което е изпечено специално за домашни кафероботи и вендинг автомати. Технологията на изпичане на кафе " Monitto " гарантира винаги високо качество чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Марката " Monitto " е фокусирана изцяло върху производството на кафета за домашни кафероботи и вендинг автомати. Нашите кафета за вендинг автомати са на изключително атрактивни цени в зависимост от количеството и конкретния вкус, който търси клиента ни. Предлагаме и автоматични кафемашини Saeco втора употреба и нови LaPiccola за хартиени дози.
Прочети още

Обяви на потребителя Monitto