+ 0 km 0
Кафемашина Saeco Aulika гр. Хасково - image 1

Кафемашина Saeco Aulika

1099 лв.
Описание
Кафемашина Saeco Aulika / 1099 лева / е с бонус 1 килограм кафе на зърна "Monitto" по избор на клиента без ограничение в цената / варират от 15 до 39.99лева /. Марката "Monitto" е тясно специализирана в продажбата на кафета на зърна специално изпечени за домашни автоматични кафемашини и вендинг автомати по технология гарантираща винаги високо качество на нашия продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе. Начина на изпичане е съобразен с начина на работа на кафемелачките на този тип кафемашини като крайната цел е да получите перфектното кафе. Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа можем да се договорим за страхотни отстъпки и дистрибуция.
Кафемашина SAECO Aulika с отличен външен вид и перфектно техническо състояние, за което предоставяме клипове:
1 / Направа на кафе 1 - https://youtu.be/AeyPGjSmIs0

2 / Направа на кафе Monitto Milano - https://youtu.be/evT-gq_yESU

Saeco Aulika e професионална кафемашина за вашия дом, офис, магазин или дори заведение. Работи с кафе на зърна, разполага с два бойлера, две помпи, дюза за топла вода и пара, интегриран капучинатор, 8 бутона за избор на напитки и функции и допълнителен шкаф за отработеното кафе. Тази автоматична кафемашина е УНИКАЛНА, лесна за употреба и е с най - голям капацитет от всички автоматични кафемашини. Освен запаметимите дължини на изтичащото кафе има функция One touch капучино с употреба на свежо прясно мляко, която ще ви направи перфектното капучино или горещо мляко. Машината разполага с огромна вместимост:
1 килограм кафе на зърна, 4 л вода, 40 отработени кафета, 1 литър вместимост на за отпадъчна вода.
Размери - 334/ 574/ 452 mm, тегло 22 kg, ел. захранване 220-240 V/50-60 Hz, консумация 1400 W.
Кафеавтоматите, които предлагаме са внос от Швейцария и са отлично рециклирани. Всички кафеавтомати се изпращат с еконт или се доставят на място ако е възможно.
За повече информация 889 - Покажи - .
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
  • Добавена в 04:48, 18 юли 2020
  • Преглеждания:300
  • Номер на обявата: 121083564
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дружба 1, гр. Хасково, Област Хасково

Обяви на потребителя Monitto