+ 0 km 0
Кафе на зърна Monitto Papi гр. Хасково - image 1

Кафе на зърна Monitto Papi

18 лв.
Описание
Кафе на зърна Monitto Papi / 18 лева за 1 килограм, при покупката на 5 килограма получавате шести безплатно / се характеризира с хубав плътен каймак, богато на кофеин кафе и в същото време с много приятен аромат идващ от качеството на вложените в него арабики. Monitto Papi е отлично кафе за ежедневна употреба, на чийто вкус можете да се насладите, както рано сутрин така и по - късно през деня.
Клип 1 - https://youtu.be/rL0FzaLSqAo

Ние сме основен дистрибутор на тясно специализираните марки кафе на зърна "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto". Кафетата с марки "Monitto" и "Мr. Coffee" са фокусирани да дават перфектно качество при направата им на домашна автоматична кафемашина и вендинг автомат, където зърната трябва да бъдат изпечени по специфичен начин, а вложените кафета изключително чисти без наличието на никакви примеси, за да се получи качествена напитка. "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto" са изпечени по технология гарантираща винаги високо качество на крайния продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе, като те се изпичат по отделно и след това се смесват конкретните видове за конкретния бленд с цел много по - високо качество на сместа в пакета, тъй като различните сортове кафе имат различна температура на изпичане
за най - добри вкусови качества.
Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна с марката " Monitto " на цени от 10.99 до 33.33 лева за килограм и 9 основни вида с марката " Mr. Coffee " на цени от 9.99 до 19.99 лева за килограм като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа може да се договорим за отстъпки. При желание с марките "Monitto" и "Mr. Coffee" изработваме и частни марки като конкретния пакет с надпис се продава само на определения клиент. Цените са според количеството като минималната поръчка е 482 килограма.
За повече информация 877 - Покажи - .
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
  • Добавена в 06:32, 9 февруари 2021
  • Преглеждания:21
  • Номер на обявата: 118314109
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дружба 1, гр. Хасково, Област Хасково

Обяви на потребителя Monitto