+ 0 km 0
Изключително изгоден парцел 291 м2 в курортно селище Врасна, Гърция гр. София - image 1

Изключително изгоден парцел 291 м2 в курортно селище Врасна, Гърция

6000 €
Описание
Изключително изгоден поземлен имот 291 м2 в курортно селище Врасна за поставяне на каравана или бунгало. Намира се в близост до главен път Солун - Кавала и до хипермаркет Лидъл във Врасна, обл. Солун, Северна Гърция.
Парцелът е с площ 291 м2 и е извън регулация, но цената е много изгодна. Разстоянието до плажа е 1,4 км, а до центъра на селището 1,3 км. В имота не може да се строи, но са подходящи за поставяне на каравани или бунгало върху бетонови фундаменти. В парцела има вода, а захранването с електроенергия може да се осъществи чрез соларни системи. Намира се в спокоен район, в непосредствена близост до къщи са с целогодишен достъп. Лицето на улицата е 10 м.
В съседство на парцела има друг парцел със същата площ от 291 м2. Цената на всеки един от тях е 6 000 евро, а на двата заедно с обща площ 582 м2 - 10 000 евро.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос.
Курортното селище е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др.
Мекият средиземноморски климат е повлиян от свежия морски бриз, който е великолепно съчетан с чистия планински въздух. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи. Плажната ивица на Врасна се отличава с уникална красота и чиста вода.
МНОГО ИЗГОДНА ОФЕРТА!
За допълнителна информация: 893 - Покажи - . Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се! Оферта 1473
  • Добавена в 14:39, 28 май 2020
  • Преглеждания:4324
  • Номер на обявата: 119806973
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.