+ 0 km 0
Изготвяне на оферти по ЗОП, количествено стойностни сметки гр. Сливен - image 1

Изготвяне на оферти по ЗОП, количествено стойностни сметки

Описание
Байнашев ЕООД изготвя оферти за участие в процедури по Закона за обществените поръчки, както и отчитане и актуване на извършените строително монтажни работи съгласно договорните изисквания, включително договори по ФИДИК. Изготвяне на всички необходими декларации, ЕЕДОП, техническо предложение, линейни календарни графици, графици и диаграми на работната ръка и на механизацията, ценова оферта, изготвяне на количествено - стойностни сметки и анализи на единични цени, изготвяне на анализни цени по вече изготвено КСС, окомплектоване, проверка на документацията, оформяне на външния вид на офертата и др. Предлагаме изготвяне на количествени сметки (КС), като количествата могат да бъдат извадени както от хартиен носител, така и от чертежи на AutoCAD или PDF.
Фирма Байнашев ЕООД предлага при изпълнение на обществената поръчка отчитане и актуване на извършените строително монтажни работи:
- подготовка на всички необходими документи – актове и протоколи по Наредба № 3, измервателни протоколи, подробни количествени сметки, анализи на цени, актуализиране на линейни графици (при необходимост), изготвяне на Акт обр. 19 и др. Изработване на чертежи на AutoCAD по зададени размери и задание.
За повече информация: http://www.baynashev.com/
  • Добавена в 13:22, 16 май 2020
  • Преглеждания:1575
  • Номер на обявата: 100957129
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Сини камъни, гр. Сливен, Област Сливен

Обяви на потребителя Байнашев