+ 0 km 0
Изгоден УПИ 800 м2 в курортно селище Неа Врасна, Гърция, до плажа гр. София - image 1

Изгоден УПИ 800 м2 в курортно селище Неа Врасна, Гърция, до плажа

50000 €
Описание
ИЗГОДЕН УПИ 800 М2 В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ НЕА ВРАСНА. Намира се в близост до плажа и в района на магазини Фемили и Масутис в Неа Врасна, обл. Солун, Северна Гърция.
Парцелът е в регулация, състои се от 800 м2 и има лице на улица 23 м. Предвидената кота корниз е 7,5 м, а коефициентът на застроване 0,4, като в него не се включват площите на терасите. Разстоянието до плажа е 300 м, а до центъра на селището 900 м. Имотът е ситуиран в спокоен и същевременно строително развит район с магазини, къщи за целогодишно обитаване, вили и къщи за гости.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос.
Курортното селище е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др. Мекият средиземноморски климат е повлиян от свежия морски бриз, който е великолепно съчетан с чистия планински въздух. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи. Плажната ивица на Врасна се отличава с уникална красота и чиста вода.
Оферта 1415
ИЗГОДНА ОФЕРТА С ДОБРА ЛОКАЦИЯ!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
За допълнителна информация: 899 - Покажи -
  • Добавена в 18:45, 12 април 2021
  • Преглеждания:6
  • Номер на обявата: 118945396
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Гео Милев, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.