+ 0 km 0
Изгоден УПИ 1000 м2 в курортно селище Аспровалта, Гърция, на две улици гр. София - image 1

Изгоден УПИ 1000 м2 в курортно селище Аспровалта, Гърция, на две улици

40000 €
Описание
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДЕН УПИ 1000 М2 В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ АСПРОВАЛТА. Намира се на две улици, в близост до манастира Св. Лидия в Аспровалта, обл. Солун, Северна Гърция.
Парцелът е в регулация, състои се от 1000 м2 и има лице на две улици, като на едната е 12.8 м на улица. Кота корниз е 7,5 м, а коефициентът на застроване 0,4, като в него не се включват площите на терасите. Разстоянието до плажа е 440 м, а до центъра на селището 3 км. Имотът е ситуиран в спокоен и същевременно строително развит район с къщи за целогодишно обитаване, вили и къщи за гости.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос. Кварталът е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др.
Храмът Св. Лидия смайва окото с невероятната по своето изящество и красота нова иконопис и дърворезба.
Мекият средиземноморски климат, слънцето и наличието на река Струма в района правят земята една от най-плодородните в областта. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи. Великолепно съчетание на море и планина!
Плажната ивица на Аспровалта се отличава с уникална красота и кристално чиста вода.
Оферта 1400-А-1-11 МНОГО ИЗГОДНА ОФЕРТА!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
За допълнителна информация: 893 - Покажи - .
  • Добавена в 19:04, 28 май 2020
  • Преглеждания:579
  • Номер на обявата: 118942122
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.