+ 0 km 0
Изгоден парцел 582 м2 в курортно селище Врасна, Гърция, за каравана гр. София - image 1

Изгоден парцел 582 м2 в курортно селище Врасна, Гърция, за каравана

10000 €
Описание
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДЕН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ ВРАСНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА КАРАВАНА ИЛИ БУНГАЛО. Намира се в близост до главен път Солун - Кавала и до хипермаркет Лидъл във Врасна, обл. Солун, Северна Гърция.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДЕН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ ВРАСНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА КАРАВАНА ИЛИ БУНГАЛО. Намира се в близост до главен път Солун - Кавала и до хипермаркет Лидъл във Врасна, обл. Солун, Северна Гърция.
Разстоянието до плажа е 1,4 км, а до центъра на селището 1,3 км.
Парцелът е извън регулация, но цената му е много изгодна. В имотът не може да се строи, но е подходящ за поставяне на каравана върху бетонов фундамент. В парцелът има вода, а захранването с електроенергия може да се осъществи чрез соларни системи. Намира се в спокоен район, в непосредствена близост до къщи с целогодишен достъп. Лицето на улицата е 20 м.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос.
Курортното селище е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др.
Мекият средиземноморски климат е повлиян от свежия морски бриз, който е великолепно съчетан с чистия планински въздух. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи.
Плажната ивица на Врасна се отличава с уникална красота и чиста вода.
МНОГО ИЗГОДНА ОФЕРТА!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се! Оферта 1416
За допълнителна информация: 899 - Покажи -
  • Добавена в 11:16, 3 март 2021
  • Преглеждания:34
  • Номер на обявата: 118945476
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Гео Милев, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.