+ 0 km 0
Изгоден парцел 582 м2 в курортно селище Врасна, Гърция, за каравана гр. София - image 1

Изгоден парцел 582 м2 в курортно селище Врасна, Гърция, за каравана

10000 €
Описание
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДЕН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ ВРАСНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА КАРАВАНА ИЛИ БУНГАЛО. Намира се в близост до главен път Солун - Кавала и до хипермаркет Лидъл във Врасна, обл. Солун, Северна Гърция.
Имотът се състои от два съседни парцела по 291 м2. Цената на всеки един от тях е 6 000 евро, а на двата заедно с обща площ 582 м2 - 10 000 евро. Разстоянието до плажа е 1,4 км, а до центъра на селището 1,3 км. Парцелите са извън регулация, но цената им е много изгодна. В имотите не може да се строи, но са подходящи за поставяне на каравани или бунгало върху бетонови фундаменти. В парцелите има вода, а захранването с електроенергия може да се осъществи чрез соларни системи. Намират се в спокоен район, в непосредствена близост до къщи са с целогодишен достъп. Лицата им на улицата са по 10 м или общо 20 м.
Имотите са с добра локация, намират се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос.
Курортното селище е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др.
Мекият средиземноморски климат е повлиян от свежия морски бриз, който е великолепно съчетан с чистия планински въздух. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи.
Плажната ивица на Врасна се отличава с уникална красота и чиста вода.
Оферта 1416-В-1-11
МНОГО ИЗГОДНА ОФЕРТА!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
За допълнителна информация: 893 - Покажи -
  • Добавена в 14:40, 28 май 2020
  • Преглеждания:5908
  • Номер на обявата: 118945476
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.