+ 0 km 0
Изгоден парцел 300 м2 до плажа в центъра на Паралия Врасна, Гърция гр. София - image 1

Изгоден парцел 300 м2 до плажа в центъра на Паралия Врасна, Гърция

65000 €
Описание
Изгоден парцел 300 м2 до плажа в центъра на Паралия Врасна, обл. Солун, Северна Гърция. Парцелът е в регулация и има лице на улица 16 м. Предвидената кота корниз е 7,5 м, а коефициентът на застроване 0,4, като в него не се включват площите на терасите. Разстоянието до плажа е 130 м, а до идеален център на селището 150 м. Имотът е ситуиран в централната част на селището в близост до магазини, хотели, ресторанти, кафетерии. Имотът може да бъде използван целогодишно.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос.
Курортното селище е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др.
Мекият средиземноморски климат е повлиян от свежия морски бриз, който е великолепно съчетан с чистия планински въздух. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи.
Плажната ивица на Врасна се отличава с уникална красота и чиста вода.
ИЗГОДНА ОФЕРТА С ДОБРА ЛОКАЦИЯ!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се! Оферта 1472 тел 899 - Покажи -
  • Добавена в 11:14, 24 февруари 2021
  • Преглеждания:72
  • Номер на обявата: 119791550
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.

Обяви на потребителя АНЕТИ