+ 0 km 0
Инструмент за възстановяване на автомобилни чистачки - wiper wizard гр. Горна Оряховица - image 1

Инструмент за възстановяване на автомобилни чистачки - wiper wizard

10.40 лв.
Описание
Ако Ви е омръзнало да купувате нови чистачки на кратък период от време (защото се захабяват бързо), то този нов и иновативен уред е точно за вас.

РЕСТАВРИРАЙТЕ СТАРИТЕ ЧИСТАЧКИ
Погледнете света ясно и кристално през прозореца на автомобила ви! Подарете си едно наистина ефикасно и компактно устройство за поддържане на вашите чистачки като нови по-дълго време. Спестете средства, време, тревожност и нерви. Осигурете си безопасност на пътя! Когато се сдобиете с този уникален продукт Wiper Wizard ще забравите за този проблем. Като всяко старо нещо, чистачките също се похабяват много често и всеки път трябва да купувате нови. След определен период от време стъклата на автомобила ви започват да се зацапват, нямате възможност да виждате пътя, а това определено крие опасност.

Факт е, че понякога стъклопочистващите уреди отказват да са ефикасни и това може да доведе до неприятни инциденти на пътя, особено когато навън времето е лошо, например вали дъжд. Има моменти, в които започват да издават доста непоносим шум, а това определено ви дразни. Уредът се използва без никакви усилия. Единственото, което е необходимо да направите е да поставите перото на захабената чистачка в улея. След това е необходимо просто да го приплъзнете по дължината. Ще останат късчета от гумата, които лесно можете да отстраните чрез микрофибърна кърпичка, която е включена в комплекта. Крайният резултат е напълно възстановена чистачка. Вече може да шофирате спокойно, защото имате уред, с който да поправяте чистачките си, когато е необходимо.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Удобен и практичен
Възстановява напълно захабените чистачки
Постигате блестящи резултати
Пестите време и пари
В КОМПЛЕКТА ПОЛУЧАВАТЕ
1 х Ефективно устройство за възстановяване на чистачки
6 х Микрофибърни кърпички

SKU: OLX_BG_ 122 - Покажи -
  • Добавена в 09:58, 17 януари 2021
  • Преглеждания:321
  • Номер на обявата: 122899631
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Горна Оряховица, Област Велико Търново

За нас
Директен вносител на автокозметика , лед автомобилно осветление , ксенон системи , автомобилни тапицерии , декоративни тасове , комплекти за полиране на авто стъкла,фарове и автомобилната боя,инструменти и консумативи.
Прочети още

Обяви на потребителя АВТО К-2 ЕООД