+ 0 km 0
Иновативна защитна маска от парх, с лого на Вашата фирма, бар, кафе гр. Бургас - image 1

Иновативна защитна маска от парх, с лого на Вашата фирма, бар, кафе

15 лв.
Описание
Ново!

На Вашето внимание искаме да Ви представим нашия иновативен продукт: предпазна маска от финни прахови частици за по-висока хигиена на работното място, с готова щампа или с лого по Ваш избор.
Чрез тази наша нова услуга имате възможност да брандирате името на Вашата фирма, продукт или просто избрано от Вас изображение с надпис, лого и др.
На снимките сме дали примирени модели на маски, които са подходящи най-вече за персонала на различен тип заведения, като барове, пицарии, Английски и Ирландски пъбове, ресторанти, кафенета и др.
Маските са Българско производство, в черен цвят, като материята е памучна от най-висок клас, като може да се избере и специална олекотена версия за летния сезон. Правят се със специален отвор тип: джоб, в който имате възможност да добавите специален филтър за по-висока степен на защита.
Можете да поръчате готови изчистени маски без щампа, като Вие можете да добавите Вашето лого по избор в рекламна агенция.
Цената на изчистения модел е 15лв/брой при минимално количество за поръчка 10бр.
Има възможноност, ако си харесате някой от примерните модели от снимките, подходящ най-вече за заведения тип пъб или бар, ние да Ви направим логото:
Само сега готова маска с лого по избор (само от посочените модели от снимката по-горе) на цена : 25лв/брой, при минимално количество за поръчка: 10бр.

Искаме да добавим, че материята на маската е специална и само поръчаните маски от нас гарантират трансфера на печата и гаранция за качеството му.
Маските също така са много удобни, както през летния така и през зимния сезон благодарения на специилната материя която е използвана,което грантира Вашето удобство и комфорт.
Към материята е добавен специален бод, който има възможност при желание да се захваща към носа, което прави така маската да прилепва плътно и удобно по Вашето лице.

Защо да поръчате защитни маски точно от нас:
- държим връзка директно с производителя, което гарантира изработка на големи количества за максимални кратки срокове
- само на нашите предлагани модели от памук, можете да добавите Вашето фирмено лого
- възможност да добавите предпазен филтър с което да увеличите Вашата защита от прах и нехигиенна среда на работното място.
- възможност да спестите време и да поръчате някои от нашите готови предпазни маски с щампа показани на снимката, подходящи за барове и ресторанти и заведения.

Срокът за изработка на по-големи количества без щампа е от 2-3 работни дни

Почъчайте сега!
Очакваме Ви!

Таг: Предпазна маска, защита, прах, дезинфектанти, защита, KN95, KN 99, активен въглен, карбонов филтър. PM 2,5, Гинес, Джак Даниелс, Макалън
  • Добавена в 13:45, 14 юли 2020
  • Преглеждания:175
  • Номер на обявата: 121917576
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Бургас, Област Бургас

Обяви на потребителя TV Box Expert