+ 0 km 0
Инкубатор 2в1 гр. Дупница - image 1
Описание
Капацитет на инкубатора 390бр. яйца 6 тарелки по 65 бр. яйца. На люпилния шкаф 130бр
Инкубаторът е с термоконтролер, който подържа температурата ; влажността ; таймера за обръщане на яйцата ; в това число и при отваряне на вратата на инкубатора да се включва допълнителен нагревател , който да компенсира загубата на температура в инкубатора.
Инкубаторът е направен с две системи за овлажняване. Едната е вътре в инкубатора с тава за вода и клапа за регулиране от контролера на инкубатора, а втората е външно устройство, което не е включено към цената, но има нужните изходи да бъде включено веднага, като външен източник на овлажняване.
Инкубаторът е подсигурен с двойна защита от прегряване. Едната защита сработва на 38.2 градуса, като почва да вкарва въздух в инкубатора, а втората е крайна, като изключва всички подържащи системи над 39.0 градуса, но в това число турбината продължава да подържа циркулацията в инкубатора, докато температурата не спадне на 35.0 градуса и се рестартира отново.
Този модел инкубатор се предлага в два варианта: втория вариант е, че може да бъде изработен с хардуер и приложение за управление чрез интернет. На последната снимка се вижда с хардуер и приложения
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Дупница, Област Кюстендил

Обяви на потребителя Ивайло