+ 0 km 0
Имот в близост до бензиностанция с. Лесново - image 1

Имот в близост до бензиностанция

46750 €
Описание
Авифа ЕООД предлага за продажба имот, намиращ се на главен път между селата Лесново и Доганово в община Елин Пелин , София област. Двете села се намират в източната част на Софийското поле, между склоновете на Стара планина от север и на Средна гора от югоизток, на 27 км източна посока от София. Релефът на селото е високоравнинен и край него протича водосборната река Лесновска, която се влива в река Искър.
Имотът е с площ 5500 /пет хиляди и петстотин/кв.м и начин на трайно ползване: нива. Граничи с регулация, до него има изградена бензиностанция и комуникациите са в близост. Предназначението може да бъде променено .
За клиенти на фирмата БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот.
  • Добавена в 22:04, 20 октомври 2020
  • Преглеждания:785
  • Номер на обявата: 120667445
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Лесново, Област София-област

За нас
„Авифа“ ЕООД е компания, на която една от дейностите е консултантска и посредническа при реализиране на сделки в областта на недвижимата собственост както на българският така и на европейският пазар. Нашата цел е да бъдем максимално полезни на своите клиенти.
Прочети още

Обяви на потребителя Авифа ЕООД