+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Авто услуги, сервиз в гр. София.

Хидро рециклиране пране и отпушване на ДПФ филтри и Катализатори гр. София - image 1

Хидро рециклиране пране и отпушване на ДПФ филтри и Катализатори

Описание
Най-добрия начин за почистване на ДПФ или ФАП филтър е почистването му с машина. Демонтажа на DPF/FAP филтъра гарантират цялостно и пълно почистване и премахване на твърдите частици, натрупани от изгорелите газове. Редовната профилактика на вашия филтър за твърди частици Ви гарантира безпроблемна работа на двигателя и ви спестява нуждата и разходите от евентуални бъдещи ремонти, породени от запушен DPF/FAP филтър.

Машинното почистване на DPF/FAP филтър е възможно най-добрия, безопасен и бърз начин за качественото и цялостно почистване. Почистването отнема от 2 до 6 часа, в зависимост от филтъра и автомобила.

Поставя се филтърът на машината, мие се с гореща вода с добавен в нея специален препарат. Филтърът се върти междувременно през 15-20 минути, за да се "продуха" и от двете страни, тъй като машината, освен процедурата на промиването с горещата вода с добавения в нея препарат, периодично - през около минута, прави и въздушен удар.

Процесът на машинното почистване се състои от няколко етапа и отнема до няколко часа. Промиването се извършва, чрез загряване на специален почистващ препарат до температура от 85°C и впръскване на струи, с посока - обратна на посоката на извеждане на изгорелите газове, които преминават през филтъра за твърди частици. Различните диапазони в промяната на степента на налягането, както и многократното обръщане на потоците на впръскване, се явяват част от процедурата по премахването на отлаганията от пепел и частици сажди върху повърхностите на филтъра

Почистване на катализатори

Също като при ДПФ и ФАП, най-добрия начин за почистване на катализатори е машинното му почистване. За целта катализатора трябва да бъде демонтиран, след което да бъде почистен на машина. Това гарнтира цялостното му изчистване от натрупаните сажди.

Важно: Предлагаме машинно почистване и на предварително демонтирани елемнти, като цената съответно остава за самото почистване. Възможен е монтаж и демонтаж и при нас - на място в сервиза
  • Добавена в 14:56, 11 април 2021
  • Преглеждания:399
  • Номер на обявата: 125439913

Обяви на потребителя Теодора