+ 0 km 0
Графичен дизайнер и онлайн реклама гр. Плевен - image 1

Графичен дизайнер и онлайн реклама

Описание
Аз съм графичен дизайнер, но имам познания по копирайтинг и маркетинг също. Наскоро завърших курс за копирайтинг в СофтУни и знам това онова :)

По отношение на графичния дизайн, сами виждате, че работата ми се изразява в много насоки. Както мога да обработя обикновено селфи или снимка, така мога да създам и рекламен пост или банер за компания.

Това с което мога да бъда полезен за вас и вашия бизнес е: графичен дизайн, създаване на лого, фото и видео обработка, създаване на рекламни постове и банери, копирайтинг и маркетинг и ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВИЗУАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ.

Вече сме нова ера и рекламите по телевизията не са толкова ефективни както от преди години. Затова днешно време ако искаме да растем и да имаме проспериращ бизнес, дори и в трудни времена като тези, е нужно да владеем социалните мрежи като инструмент за реклама. За да можете да изпъкнете в социалните мрежи трябва да имате привлекателно съдържание. А аз мога да ви помогна с това !

Не бъдете посредствен бизнес, изпреварете конкуренцията като изпозлвате новите методи за реклама, с които аз бих могъл да съм ви полезен. Така освен, че няма да имат шанс пред вас, също така ще привлечете по - млади хора, което да ви станат клиенти! (ако това е целта ви)

Услугата ми е подходяща за онлайн бизнеси, физически бизнеси, инфлуенсъри, ютубъри и за всеки който има нужда от визуално съдържание.
Също така създавам и дизайни за дрехи, рекламни материали и т.н.

На последната снимка може да видите адресите на социалните ми мрежи и сайта, работя под името Content For Creators - CFC и там може да видите друга част от работата ми.

Може да се свържете с мен със съобщение тук или на телефон 877 - Покажи - - Милен Симеонов.
! Имейла долу не е валиден, ползвайте лично съобщение или телефон !
  • Добавена в 20:43, 19 септември 2020
  • Преглеждания:53
  • Номер на обявата: 122709534
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Широк център, гр. Плевен, Област Плевен