+ 0 km 0
GPS за възрастни хора - тракер/tracker с БЕЗПЛАТНО онлайн проследяване гр. София - image 1

GPS за възрастни хора - тракер/tracker с БЕЗПЛАТНО онлайн проследяване

74 лв.
Описание
БЕЗ ТАКСИ.
БЕЗ АБОНАМЕНТИ.
ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЯ.
РЪКОВОДСТВА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

БЕЗПЛАТНО ОНЛАЙН ПРОСЛЕДЯВАНЕ:
Free GPS Ltd. e вносител на GPS устройства за проследяване, наблюдение и контрол. Гарантираме напълно безплатно онлайн проследяване за неограничен период от време чрез мобилното приложение и интернет платформата на производителя. Единственият разход е свързан със SIM картата, която е необходима за работата на тракерите.

Препоръчваме използването на SIM карта с абонамент само 2 ЛЕВА НА МЕСЕЦ, която е перфектна за целите на GPS проследяването. Това ще бъде Вашия единствен разход, защото ние не изискваме плащането на никакви допълнителни такси. Предложението за картата не е ангажиращо, защото тракерите работят във всички мрежи - 2G/3G/4G(LTE), а изборът на мобилен оператор и тарифен план е въпрос на лични предпочитания.

ПЕРСОНАЛНИ МИНИ ТРАКЕРИ С ВГРАДЕН МИКРОФОН:
Защитете любимите си хора - GPS тракерите могат да се използват за онлайн наблюдение и контрол на възрастни хора с деменция чрез безплатно мобилно приложение за смартфони. Малкият размер позволява да бъдат поставени в джоб или на каишка за часовник. В комплекта е включен и допълнителен аксесоар - връзка за закачане на тракера. Тя има клипс, който позволява откачане на устройството, когато е необходимо зареждане на батерията. При поръчка, моля уточнете цвета на връзката - черен, сив, тъмно син, светло син или розов.

Тракерите са с малък размер, работят с вградена батерия и имат микрофон за аудио контрол в реално време. Устройствата са влагоустойчиви, здрави, надеждни и функционират при широки температурни граници от -20 до 55 градуса. Имат възможност за работа в енергоспестяващ режим, който позволява дълъг период без зарeждане на батерията.

МОДЕЛИ И ФУНКЦИИ:
Модел Х-1 е миниатюрен тракер (размери 48 х 28 х 20 мм и тегло 40 г) с влагоустойчив корпус и вграден микрофон за аудио контрол в реално време. Захранва се от вградена литиево-йонна батерия с капацитет 1 000 mAh, може да работи в енергоспестяващ режим, а мобилното приложение дава актуална информация за текущото ниво на батерията в проценти. Може да се постави в джоб на дрехите или да се носи закачен с връзката. Цена 74 лева.

Модел X-2 е миниатюрен тракер (размери 55 х 33 х 20 мм и тегло 50 г) с влагоустойчив корпус и вграден микрофон за аудио контрол в реално време. Захранва се от литиево-полимерна батерия с капацитет 1 050 mAh, може да работи в енергоспестяващ режим, а мобилното приложение дава актуална информация за текущото ниво на батерията в проценти. Може да се постави на каишка за часовник или да се носи закачен с връзката. Цена 84 лева.

Моделите поддържат всички основни функции на GPS проследяването, както и няколко допълнителни функции (в края на списъка):

• ОНЛАЙН ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СЪСТОЯНИЕТО В РЕАЛНО ВРЕМЕ – осигурява прецизна информация за местоположението на обекта по всяко време на денонощието и дава възможност за онлайн проследяване на неговото състояние (маршрут, моментна скорост, престой и др.) върху интерактивна карта чрез интернет платформа или мобилно приложение;

• ЛОКАЛИЗАЦИЯ И ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА РАЗСТОЯНИЕ – осигурява информация за Вашето местоположение и показва разстоянието между Вас и обекта върху интерактивната карта. Функцията се активира автоматично при включване на услугата за местоположение от настройките на Вашия смартфон, а прецизността на информацията зависи от хардуера на мобилното устройство и от качеството на услугата от съответния мобилен оператор;

• ЛОКАЛИЗАЦИЯ И ПОКАЗАВАНЕ НА МАРШРУТИ – показва опциите за маршрут между Вашето местоположение и обекта в Google Maps. При кликване върху иконата на тракера в онлайн проследяването му, в долния десен ъгъл на картата се появяват две икони. Кликването върху дясната отваря локацията на тракера в Google Maps, а кликване върху лявата показва опциите за маршрут и начините за придвижване от Вашата текуща позиция към местоположението на тракера;

• ИСТОРИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО ЗА 1 ГОДИНА – системата дава възможност за почасов, ежедневен и седмичен отчет и предоставя информация за маршрут, скорост, място и продължителност на всеки престой, както и за получените алармени съобщения. Всички данни от платформата могат да се експортират в Excel;

• ШОКОВА АЛАРМА – може да получавате алармено известие всеки път, когато вибрационният сензор на тракера регистрира удар или вибрация;

• ОФЛАЙН АЛАРМА – може да получавате алармено известие всеки път, когато тракера загуби сигнал;

• АЛАРМА ПРИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ГЕО-ОГРАДИ – може да зададете различни зони чрез радиус в метри (от текущата позиция на обекта или от произволна точка върху картата). Ако активирате функцията, ще получавате алармено известие всеки път, когато обектът ги напуска или влиза в тях. Зоните могат да бъдат неограничен брой;

• АЛАРМА ПРИ СЛАБА БАТЕРИЯ – може да получавате алармено SMS съобщение при изтощаване на вградената батерия. Съобщението до контролния номер е придружено с линк към локацията на тракера в Google Maps;

• АУДИО КОНТРОЛ В РЕАЛНО ВРЕМЕ – може да чувате всичко около тракера, благодарение на вградения микрофон;

• ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ РЕЖИМ – осигурява автономност за дълъг период от време и е приложим за обекти, които не се движат постоянно. Когато наблюдавания обект е в движение, тракерът се позиционира непрекъснато и съответно батерията се изтощава.

АУДИО КОНТРОЛ:
Функцията за аудио контрол е възможна само при използване на стандартна SIM карта за гласови услуги. Вариантите са два, като имате възможност да изберете този, който е по-изгоден при таксуването на разговори между двете SIM карти:

1. Чрез изпращане на SMS команда към тракера. При получаване на командата, той набира предварително зададения Контролен номер и след като приемете неговото обаждане, може да чувате всичко в обсега на микрофона. Подслушването продължава до момента, в който решите да прекъснете връзката.

2. Чрез директно телефонно обаждане от Контролния номер към номера на SIM картата, която е поставена в тракера.

ЦЕНА:

• Мини тракер модел Х-1 – 74 ЛЕВА;

• Мини тракер модел Х-2 – 84 ЛЕВА;

• GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕТО Е ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ – абонаментът за SIM карта за данни е на цена САМО 2 ЛЕВА НА МЕСЕЦ. Ако желаете да използвате допълнителните функции на микрофона, ще Ви бъде необходима SIM карта за гласови услуги с мобилен интернет.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Разгледайте раздел ИНФОРМАЦИЯ в нашия сайт на адрес: free-gps.bg. Ако имате нужда от допълнителна консултация или от демонстрация на възможностите на системата за проследяване, свържете се с нас.

ДОСТАВКА:
Всички тракери се изпращат с подробно ръководство, приемо-предавателен протокол и гаранционна карта. Работим с Еконт и Спиди, като ползвате всички възможни отстъпки от техните цени за доставка. При поръчка, моля уточнете цвета на връзката - черен, сив, тъмно син, светло син или розов.

ПОРЪЧКА ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ:
Може да направите своята поръчка чрез OLX, като използвате полето за съобщение на страницата на съответната обява. Необходимо е да ни изпратите своето име и фамилия, мобилен телефон, населено място и адрес на предпочитания куриерски офис. Ще получите отговор за потвърждение и информация за изпращане на поръчката.

ВАЖНО:
Устройствата Mini GPS GF-07 и Mini A8, които приличат на Х-1 и се продават на цени между 20 и 50 лева, всъщност НЕ СА GPS ТРАКЕРИ. Тествали сме ги и сме установили, че НЯМАТ GPS ЧИПОВЕ, а позиционирането им става чрез LBS услуга, при която се използва информация от клетките на съответния мобилен оператор. Този метод не е точен и дава отклонение от НЯКОЛКОСТОТИН МЕТРА до НЯКОЛКО КИЛОМЕТРА. Ако се подведете от ниската цена и решите да купувате подобни устройства, задължително изисквайте информация за ТЕХНИЧЕСКИТЕ ИМ СПЕЦИФИКАЦИИ и за ГАРАНЦИЯТА, която предлага съответния търговец.
  • Добавена в 08:31, 6 август 2020
  • Преглеждания:545
  • Номер на обявата: 119085830
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Княжево, гр. София, Област София-град