+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Навигация в гр. Димитровград.

GPS Тракер Mini A8 със сим карта GSM GPRS Gps Tracker гр. Димитровград - image 1

GPS Тракер Mini A8 със сим карта GSM GPRS Gps Tracker

21.99 лв.
Описание
Спецификация:
1.Use SIM карта (не е включена) .
2.Sound контрол набиране .
3.Environmental наблюдение .
4.LBS позициониране (тази функция ще работи само в следните страни: (Китай, Тайланд, Испания, Русия, Арабия, Португалия, Виетнам, Индонезия, Индия , Пакистан, Бангладеш) .
5.SOS спешни повиквания.
6.Real Time 4 ленти GSM / GPRS .
7.VOX Обратно Call .
8.12 дни в режим на изчакване.
Забележка:
Необходимо е да се използват GSM карта и suppoer GPRS. Параметри:
1.Size: 43.2 х 32 х 13.6 mm .
2.Weight: 30g .
3.Connection: GSM / GPRS .
4.GSM Честота: 850/900/1800/1900 MHz .
5.Charger Input: AC110-220V 50/60 Hz .
6.Charger Output: DC5V 500mA .
7.Battery: акумулаторна 3.7V батерия 500mA литиево-йонна батерия .
8.Storage Температура: -40 до 80 градуса .
9.Working Температура: -20 до 55 градуса .
10.Hunidity: 5% -95% без кондензация.
Инструкция:
1.Включване : отворете задният капак, сложете СИМ картата, след това се включва автоматично .Тракера зарежда, индикатора ще свети в продължение на 10 секунди, след като индикаторът не свети, сложете задния капак след това той може да бъде използвана.
2.Mониторинг на околната среда: Наберете номера на SIM картата от оторизиран телефон, за да слушате звуците от говорителя на Mini A8 . След свързването с тракера изчакайте приблизително пет секунди за да чуете звуците.
Send 0000 SMS, за да изключите звуков контролна.
Send 1111 SMS, за да включите функцията звуков контрол.
3.LBS позициониране: моля въведете "DW" с SMS ще се върне съобщение, включително информация за кординати / дължина и ширина / .
4.SOS спешно повикване: натиснете бутона SOS три секунди след успешно свързване индикаторът ще започне да мига.
Известие:
1. преди използване на новата машина трябва да се пълни с електричество, за да се постигне най-добър ефект.
papameters зарядно | 2: 5.0V, 500 МА, за да се избегне увреждане на приемащата.
3. Когато инсталиране, моля обърнете внимание на силата на сигнала на мрежата GSM, не се инсталира по никакъв
сигнал или слаб сигнал на място, така че да не се отрази на използването ефект.
4.Когато се наредиха на батерията, индикаторът не е светло, така че моля за зареждане преди употреба.
5. Когато не може да се получи чрез телефона, моля повторно поставяне на картата и зареждане или
зареждане отново след повторно тестване.
6.When не може да бъде автоматичен отговор, моля повторно поставяне на картата и обувка.
7.When не успее да отговори на съобщението, моля, проверете дали СИМ-картата трябва да се дължи такса, или
провери дали СИМ-картата е запълнена с текстови съобщения, а след това опитайте отново.
8.This продукт е забранен за незаконни цели, в противен случай свой ​​риск.
Настройвам
Мини A8 GPS тракер е лесен за използване, работещи на поредица от прости команди съобщения SMS текстови изпратени регистриран SIM карта от оторизирани телефонни номера. Правилно операция включва поставянето на СИМ-карта, регистриране на броя, и за упълномощаване на поне един мобилен телефон , за да работят заедно с устройството.
включване на захранването
Тракерът изисква SIM карта за включване. Махнете капака от задната част на устройството се отваря с плъзгане, и след това поставете SIM картата. А светлината свети в продължение на около 10 секунди, докато системата ботуши нагоре.
Регистриране: Потребителите извън Китай трябва да се регистрират номера на SIM карта с тракера. За да направите това, използвайте всеки мобилен телефон, за да изпратите съобщение до номер на SIM картата. Съдържанието на съобщението трябва да се броят на SIM без каквато и код на държавата, предхождан от буквите "RG". Ако регистрацията е успешна, тракера отговаря с "Регистрация успешно."
упълномощаване на телефони
За да използвате функциите на Mini A8 , е необходимо да се разреши поне един мобилен телефон. За да направите това, да изпратите текстово съобщение до А8 от желания телефона. Съдържанието на съобщението трябва да се броят на изпращане на мобилен телефон без никакви код на държавата, предхождан от буквите "кв." Ако разрешението е успешна, А8 отговаря с "разрешение успех", както и подробности за устройството и свързаната с парола.
Възможно е да се разреши до четири мобилни телефони само с едно текстово съобщение. За да направите това, отделете номерата със звездичка.
Отмяна на Разрешение
Ако е необходимо да се анулира издадения на мобилни телефони, използвайте всеки оторизиран телефон за изпращане на съобщение "SQ" към Mini A8. Това изчиства всички оторизирани телефони от системата.
Функции
Мини A8 има няколко полезни функции, предназначени за подобряване на личната сигурност. Възможно е да се активира или деактивира всяка функция използва оторизиран мобилен телефон.
Обратна
Функцията Call Back принуждава GPS тракер за набиране на регистрационен номер, когато шумът около устройството надвишава 45 децибела. За да се регистрирате оторизиран телефон за използване с тази функция, звъни на тракера от желания телефона, и след това изчакайте три секунди след връзка, преди да затвори.
За деактивиране на услугата, изпращане на текстово съобщение на "0000" към Mini A8. За да активирате услугата, изпращане на текстово съобщение на "1111" на A8.
мониторинг на околната среда
Наберете номера на SIM картата от оторизиран телефон, за да слушате звуците качват от говорител на Mini A8 е. След свързването на тракера, изчакайте приблизително пет секунди за звуците, за да дойде чрез.
GPS позициониране
Когато е необходимо да се установи местоположението на устройството, изпращане на текстово съобщение на "DW" или "GPS" на номер на SIM картата. След няколко минути, А8 реагира с неговите текущата GPS координати.
SOS Аварийно Signal
Мини A8 включва лична аларма бутон SOS, което позволява на потребителя да се свържете с регистриран телефонен номер в случай на извънредна ситуация. За да се регистрирате оторизиран телефон с услугата SOS, изпращане на текстово съобщение от този телефон, за да А8, съдържащ "SOS". Когато се прави правилно, натиснете бутона набира SOS регистрирания телефона.

За да поръчате е необходимо да напишете две имена, град, телефон и офис на Еконт и ще ви изпратя поръчката.
Всеки клиент използва 10% отстъпка от цената на доставката.
  • Добавена в 15:57, 23 юни 2020
  • Преглеждания:115
  • Номер на обявата: 121620545

Обяви на потребителя shop11