+ 0 km 0
GPS Привилег 43FM CPU SiRFAtlasIV без карти гр. Ямбол - image 1

GPS Привилег 43FM CPU SiRFAtlasIV без карти

69 лв.
Описание
GPS PRIVILEG 43FM

4.3" TFT сензорен екран, резолюция: 480X234
Процесор: 500MHZ SiRF Atlas IV
Операционна с-ма: WinCE 6.0
Функции: Навигация, MP3, MP4, JPG, e-книга, календар
40 канален GPS приемник
Прецизност при локализиране: по малко от 10 метра
Антена: с GPS вътрешна антена
DC IN: 12V (вградена батерия)
FM трансмитер
Възможност за допълнително закупуване на карта на България + 29лв

Окомплектовка:
GPS Privileg 43FM
MP3 стерео слушалки
АC адаптер
Зарядно за кола
USB кабел за връзка с компютър
Стойка за автомобил

Реално няма заложени фабрично карта памет и навигация с карти, но може да окажем помощ на купувача по този въпрос, ако той не може да си ги инсталира.

РЕВЮ

GPS 43FM се доставя в красива картонена кутия, като добро впечатление прави окомплектовката - освен основното GPS устройство, включени са също задължителната стойка за автомобил, USB кабел за прехвърляне на данни, две зарядни (едно обикновено и едно за автомобил) плюс симпатични стерео слушалки.

Дизайн и интерфейс

Батерията е вградена, с капацитет 1250 mAh и осигурява около 3 часа време за автономна работа. Самото устройство е сравнително тънко, доста леко и компактно с надежден и здрав корпус. Основно е предназначено за автомобил или автобус/камион, но може да се ползва също с мотоциклет или велосипед. GPS 43FM Atlas IV е и много удобен за компания, докато се разхождате пеш из града - той спокойно може да се пъхне в джоб на яке или сако.

Дисплеят на GPS 43FM Atlas IV е с диагонал 4.3" (резолюция 480х272), сензорен, като цялата навигация се осъществява чрез докосване върху повърхността му директно. Има и стилус, разбира се, прибран практично в гръбната част на корпуса, но през повечето време той едва ли ще е нужен, тъй като "бутоните" върху екрана са достатъчно големи и удобни за натискане, дори докато сте в движение.

Навигацията

е опростена, интуитивна и аналогична с повечето подобни устройства на пазара, като освен това моделът е изцяло локализиран на български, така че едва ли ще имате проблеми с неговото усвояване и разучаване.

Навигацията е реализирана на доста добро ниво. GPS приемникът използва новия чип Atlas IV на SiRF Technologies, активира се автоматично, изчислява вашата позиция и съответно я показва на картата. От потребителя се иска само да зададе крайната и междинни точки на маршрута. Това също е лесно - може да въведете адрес(и) или да посочите директно положението им върху картата чрез докосване с показалката.

Търсенето по адрес се осъществява чрез виртуална "фонетична" клавиатура. Хитрото в случая е, че докато набирате адреса, автоматично се скриват онези букви, които няма да ви трябват, като по този начин въвеждането се опростява и ускорява в пъти.

Навигацията може да се осъществява в гласов режим, изцяло на български, като в момента съществуват такива, които ви дават избор между два виртуални гласа, мъжки и женски, които дават инструкции за разстояния, завои, промяна в маршрута или възникнали проблеми (примерно липса на GPS сигнал, превишаване на скорост и др.).

Пo принцип вграденият в GPS 43M устройството говорител осигурява силен и качествен звук, но ако имате радиоуредба в колата, може да използвате вградения FM трансмитер. Така, чрез FM честота, може да чувате далеч по-отчетливо и качествено указанията за навигация през стереосистемата в автомобила.
  • Добавена в 09:13, 7 август 2020
  • Преглеждания:379
  • Номер на обявата: 116912154
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Георги Бенковски, гр. Ямбол, Област Ямбол

Обяви на потребителя Димитър