+ 0 km 0
Google Chromecast Ultra, 4k, Черен гр. Костинброд - image 1

Google Chromecast Ultra, 4k, Черен

30 лв.
Описание
Най-добрият начин за стриймване на 4К видео на телевизора Използвайки смартфона, можете да търсите, програмирате и контролирате телевизора, независимо в коя стая се намирате. Телефонът ще продължи да се използва и за други приложения, без това да консумира допълнително батерия или да пречи. Перфектата картина с 4K Ultra HD & HDR Насладете се на картина с перфектно качество, наситени цветове и без прекъсвания. Използвайки смартфона, можете да търсите, програмирате и контролирате телевизора, независимо в коя стая се намирате. Телефонът ще продължи да се използва и за други приложения, без това да консумира допълнително батерия или да пречи.
Перфектата картина с 4K Ultra HD & HDR
Насладете се на картина с перфектно качество, наситени цветове и без прекъсвания, дори и при стриймване на 4К съдържание на 4К телевизор с Chromecast Ultra. Дори и телевизорът ви да е само с HD качество на картината, устройството Chromecast Ultra автоматично оптимизира картината, така че да се визуализира по възможно най-добрия начин.
Неограничено забавление с вашите програми
Изберете от списък със съвместими 4К приложения като Netflix, YouTube или някой от над 200, 000 телевизионни сериали, филми, игри и много други. Открийте огромно разнообразие от безплатно или платено съдържание, което предлагат различни приложения.
Малки размери, високо качество
Благодарение на мощната обработка на данни, която осигурява Chromecast Ultra, можете да се насладите на любимите си филми и сериали бързо и без прекъсвания. Дори и безжичната връзка у дома да не е готова за изискванията на 4К съдържанието, Chromecast Ultra идва с вграден адаптер за Ethernet, за да се възползвате от жичната връзка, за по-лесно свързване.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Костинброд, Област София-област

Обяви на потребителя Ваня Благоева