+ 0 km 0
Голяма тухлена къща в кв. Въбел гр. Търговище - image 1

Голяма тухлена къща в кв. Въбел

63000 лв.
Описание
Голяма тухлена къща в кв. "Въбел" . Дворното място е 650 кв.м., с кладенец в него. Имотът се състои се от две спални, всекидневна, кухня, голям хол, санитарен възел, стопански постройки и изба. Има нужда от ремонт, но се намира на спокойно и тихо място. Къщата е здрава и позволява да се правят доста преустройства. Подходяща е за целогодишно живеене - не е далеч от главния път. При сериозен интерес цената подлежи на лек коментар.
  • Добавена в 14:34, 23 ноември 2020
  • Преглеждания:547
  • Номер на обявата: 122107468
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Въбел, гр. Търговище, Област Търговище

За нас
Агенция "Имоти КСЕН" - Търговище e Вашият лоялен и сигурен партньор при покупко-продажби, наеми и управление на недвижими имоти и земеделски земи.
Агенцията предлага и пълната гама от поддържащи услуги:
- компетентни консултации;
- технически експертизи за установяване на граници;
- архитектурни заснемания и определяне на застроена площ на недвижими имоти в сгради;
- оценки на недвижими имоти, земеделски земи и трайни насаждения, машини и съоръжения, търговски предприятия и вземания, права на интелектуалната и индустриалната собственост и други фактически отношения.
Агенция "КСЕН" предоставя всички актуални и необходими документи за предлагания имот, изисквани от банки с цел кредитиране. Съдействаме за кредит в избрана от клиента банка. Специално за нуждите на клиентите на агенцията се предлагат безплатни юридически и технически консултации.
Прочети още

Обяви на потребителя Имоти КСЕН