+ 0 km 0
Гел за зъби с алое гр. Бургас - image 1

Гел за зъби с алое

16.09 лв.
Описание
ГЕЛ ЗА ЗЪБИ С АЛОЕ - ЗЪБНА КРЕПОСТ СРЕЩУ ВРЕДНИТЕ МИКРООРГАНИЗМИ

Според повечето учени - вирусолози, микробиолози и други, в устната кухина и по зъбите съществуват над 22 милиона бактерии. Върху небцето, броя на микроорганизмите надхвърля 1 025 000, а върху венците - 5 200 000. Първенството, обаче се държи от повърхността на езика, където бактериите са над 11 680 000.
Сред най-опасните “обитатели” на езика ни е бактерията Porphyromonas gingivalis, която може да причини заболяване на сърдечносъдовата система. Друга опасна бактерия е Prevotella intermedia, която води до пародонтит.

За да се предотвратят евентуални нежелани последствия следва да се предприемат превантивни мерки. Една от които е пастата за зъби или позната като Гел за зъби с алое (Forever Bright Toothgel).
Формулата на Forever Bright Toothgel съдържа естествен ментов аромат. Към основната съставка - стабилизиран гел от алое вера, е добавен пчелен прополис.

Комбинацията има не само добри антибактериални свойства за борба с плаката и за запазване свежестта на дъха - противовъзпалителните и свойства предпазват венците и нежната лигавица на устната кухина. Особено подходяща е за кървящи венци и афти и може да се нанася директно, когато използването на четка за зъби често е прекалено болезнено.

Крайният резултат се явява като уникално почистващо средство, изразено с великолепна и нежна абразивност на зъбите, лабораторно почистена устна кухина и прочие благодат. Свежият дъх придобит след употребата на Forever Bright Toothgel е уникален по рода си. Доста икономична, при ползване от един човек повече от 5 месеца.

Бихте ли желали във вашата устна кухина и прекрасни зъби да се превърнат в крепост на нежеланите микроорганизми?

За повече информация и евентуални заявки:
897 - Покажи -

#ГелЗаЗъбиСАлоеВера #ForeverBrightToothgel #ЗаЗдравиИКрасивиЗъби
  • Добавена в 16:49, 14 септември 2020
  • Преглеждания:63
  • Номер на обявата: 120903206
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Славейков, гр. Бургас, Област Бургас

Обяви на потребителя Красимир Услийски