+ 0 km 0
Garmin professional GPS map Гармин гр. Варна - image 1

Garmin professional GPS map Гармин

550 лв.
Описание
СЪСТОЯНИЕ перфектно, видно от снимките! Комплекта съдържа,оригинална кутия, документи и книжки с упътване и характеристики на уреда, мобилна стойка за навигацията с тежести, стойка за директен монтаж, допълни приставки,кабел за връзка с компютър, допълнителна памет за уреда, захранване за домашна ел. мрежа и захранване за мпс или лодка или др. Гармина работи без проблем, позиционира се, има вградени карти, няма козметични или технически неизправности или др. Цената се коментира!! Изпращам по куриер! Ето и повече информация : Ай Шоп ЕООД

1,213.00лв.
ОПИСАНИЕ
Garmin GPSMAP 276C

GPSMAP 276C е многофункционален цветен преносим картограф, който може да използвате в автомобила или лодката си. Той има 256-цветен TFT екран и вградена навигационна базова карта с основните пътища.

Навигирайте по вода

По вода, GPSMAP 276C е цветен картограф с вградена базова карта. За още по-прецизна навигация по вода, GPS 276C има индикатор за отклоняване от курса Course Deviation Indicator (CDI) — опция, която нормално съществува в авиационните приемници, но работи аналогично и по вода. CDI бързо индикира, че Вашата лодка е извън курса и Ви помага да се върнете бързо обратно. GPS 276C също поддържа NMEA източници за дълбочината на водата, температурата, скоростта на лодката през двата серийни интерфейси.

Навигирайте по суша

По сушата GPSMAP 276C Ви води по навигационната базова карта, вградена в него. За повече подробности може да закупите допълнително City Navigator® Еurope детайлни карти, Garmin памет, в която да ги инсталирате, както и монтажно устройство за автомобил с високоговорител за гласови команди.

Добавете повече морски карти

GPSMAP 276C е съвместим с BlueChart® карти, които добавят детайли за по-надеждна навигация. Уредът може да се използва с допълнителните MapSource® памети, в които предварително сме инсталирали подробни карти на различни региони от Световния океан, а може да си купите и празни памети, в които да инсталирате карти, като свържете GPSMAP276C към компютъра си с USB кабела от комплекта.GPSMAP 276C: Перфектният навигатор за вода и суша.

Характеристики:
Размери на устройството, ШxВxД: 14.5 x 8.1 x 4.8 cm
Размер на дисплея, ШxВ: 7.6 x 5.6 cm
Резолюция на дисплея, ШxВ: 480 x 320пиксела
Тип дисплей: 256 цветен TFT
Тегло: 385грама
Батерия: Акумулаторна литиево-йонна батерия

Водоустойчив: да (IPX7)
Антена: Външна
NMEA вход, изход: NMEA 0183

Карти и памет:
Основна карта: да

Възможност за добавяне на карти: да

Тип карта памет: Garmin памет за данни
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Възраждане 2, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя Тихомир