+ 0 km 0
Garmin nuve 66LM гр. Габрово - image 1
Описание
Лесен за използване GPS навигатор с доживотно обновяване на картите и много хубав 6 инчов екран. Навигацията е неразличима от нова в луксозен кожен непромокаем калъф, стойка и оригинален кабел за захранването. Заслужава си всеки един лев, причината за продажбата е, че вече почти не го използвам.

Описание :

За навигация по пътищата оставете настрана смартфона и включете Вашето nuvi. Nuvi 66LM e лесен за използване GPS навигатор, който не разчита на клетъчен сигнал и не зависи от него. Nuvi предлага навигационни гласови инструкции завой по завой, които лесно можете да следвате. Nuvi 66LM е оборудван с ярък 6" двойно ориентиран дисплей, който можете да ползвате обърнат вертикално или хоризонтално.

Навигирайте с лекота през сложни кръстовища

Nuvi 66LM има асистент на лентите с реалистичен изглед на кръстовищата, който показва наближаващото кръстовище и използва ярка цветна стрелка за правилната лента на движение. Лесен за търсене, бърз при намирането на обекти.

Повече информация точно върху картата

Няма нужда да търсите трудно видими или несъществуващи знаци - с един поглед към Nuvi 66LM Вие ще видите името на улицата, по която шофирате. Nuvi показва ограничението на скоростта, текущата скорост и очакваното време на пристигане. Чрез функцията ,,По маршрута", лесно можете да намерите обектите, които Ви трябват - например ресторанти, бензиностанции, банкомати и магазини - без да излизате от картата. Най-хубавото е, че функцията ,,По маршрута" можете Вие да я настройвате. Така Винаги ще знаете местоположението на любимите си дестинации по маршрута.

Характеристики:
Екран: 6 инча
Размери (ШxВxД): 16.8 x 9.4 x 2.1 см
Размери на дисплея (ШxВ): 13.6 x 7.2 см; 15.4 см диагонал
Резолюция на дисплея (ШxВ): 800 x 480 пиксела
Тегло: 244 g г
Батерия: акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: до 1 час
Високо-чувствителен приемник: да
Добавяне на карти: да
Любими дестинации: 1000
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител

Койчев

Отговарям бързо Ново!
Този потребител отговаря бързо на съобщенията.
В OLX.bg от апр 2012 Обяви на потребителя
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Габрово, Област Габрово

Обяви на потребителя Койчев