+ 0 km 0
Фритюрник Klarstein гр. Бургас - image 1

Фритюрник Klarstein

195 лв.
Описание
Футуристичен фритюрник с горещ въздух с 1400W мощност, инфрачервен халогенен загряващ елемент иръчни и автоматични програми. Идеален за здравословно, без олио и пържене, печене, грил с намаленимазнини. Включва голям пакет аксесоари - заоблена тава, скара, шиш и грил клетка за пиле.

Klarstein VitAir фритюрникът е футуристичен фритюрник с горещ въздух, който революционизира кухненскитеритуали за дълбоко пържене, грил и печене: този майстор в кухнята комбинира всичко това в едно мултифункционално устройство. Използвайки инфрачервен халогенен нагревател VitAir готви месо, рибаи зеленчуци по здравословен начин за рекордно време. Независимо дали пресни или замразени съставки,индивидуални ястия или цяло меню, този полезен уред може да се справи с всичко без загряване, размразяванеи най-важното без екстра добавка от олио или мазнина. Революционната технология използва горещ въздух и вентилация, за да подсигури дистрибуцията на топлина, докато соковете остават непокътнати.

Резултатът: VitAir спестява до 60% от времето Ви за готвене и всичко това гарантирайки, че Вашата хрананяма да изсъхне, соковете и ще се запазят и ще бъде хрупкава.

Температурата и времето за приготвяне могат да бъдат ръчно зададени, с температурен обхват от 50 ° до 230 ° Cи времетраене от до един час, достатъчно време за приготвяне на широк обхват от деликатеси. В добавка, можете да изберете пре-програмираните настройки за прецизното приготвяне на чипс, пиле на грил, кейкове, пица, стек и шиш кебап. Таймер функцията Ви позволява да програмирате стартовото време на халогенната фурна, за да се събудите с миризмата на прясно изпечен хляб или да се приберете с прясно приготвена вечеря след дълъгстресиращ ден на работа.

Фритюрникът се доставя с различни допълнителни аксесоари, включително 3D грил клетка за чипс и шиш за пилена грил или шиш кебап, който може да се затегне хоризонтално на устройството. Превключваемата ротация позволявачипса и шишовете да достигнат оптимално припичане и развномерно изпичане. За приготвянето на пица има заобленатава, докато други храни могат да бъдат сготвени на грил решетката.

Стилният корпус е изработен от надеждна пластмаса и включва прозорец с 310 °панорамна гледка на процеса на готвене. Незалепващото покритие на тигана намалява времето за почистване, а почистването в миялната машина също е възможно. Със скромния си отпечатък Klarstein VitAir фритюрникът може да намери място в почти всяка кухня. Малките кухненски пространства печелят дори повече, тъй като фритюрникът елиминира нуждата от друго устройство за готвене като комбинира множество функции в едно. С лилавият си акцент Klarstein халоенната фурна хваща окото.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Изгрев, гр. Бургас, Област Бургас

Обяви на потребителя Нели