+ 0 km 0
Френски булдог Blue merle за РАЗПЛОД гр. Хасково - image 1

Френски булдог Blue merle за РАЗПЛОД

500 лв.
Описание
Френски булдог blue merle на 3 год. FCI Pedigree за разплод, кучето е преминало всички ветеринарно медицински прегледи и изследване за семенната течност. Кучето дава изключително качествени бебета, Доказан баща. За повече информация тел. +359 894 - Покажи - (Viber & What’s app)
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Хасково, Област Хасково

За нас
"Puppy Еxport Import" е създадена през 2004 година в град Хасково с основен предмет на дейност внос на кучета от лицензирани развъдници в чужбина и тяхната продажба. Предлагаме богат избор на кученца от над 100 породи с доказан произход. Всяко кученце закупено от нас има европаспорт, микрочип, обезпаразитено е вътрешно и външно, с поставени необходимите ваксини за възрастта.
"Puppy Export Import" работи с най-големите европейски развъдници в Чехия, Словакия, Сърбия и Унгария. Ние доставяме кучета по поръчка, по Ваш избор, с родословие и без родословие. Нашите кученца са под постоянен ветеринарен контрол и рискът за здравословното им състояние е сведен до минимум.
Нашият събирателен център за малки кучета е единствен в България и разполага с необходимите лицензи за карантинни помещения и международен превоз на живи животни. Центърът е разположен на площ от 540 кв.м., има три независими помещения с капацитет за 200 кучета.
Прочети още

Обяви на потребителя Пупи Експорт