+ 0 km 0
Фотоепилатор ME MY ELOS TOUCH гр. Ардино - image 1

Фотоепилатор ME MY ELOS TOUCH

400 лв.
Описание
ФОТОЕПИЛАТОР "ME MY ELOS TOUCH" с КВАРЦОВА ЛАМПА с 200 000 ДОЖИВОТНИ ИМПУЛСА + ПОДАРЪК: Приставка за прецизно третиране!

Какво представлява elōs ?

Над 3 милиона професионални професионални процедури годишно се извършват с elos технологията - тя е повече от клинично тествана и е медицински доказана!

Елос е първата и единствена технология, която комбинира силата и ефективността на IPL (Intense Pulse Light) и RF (радиочестотна енегрия). Тази революционна технология ефективно преодолява процедурните ограничения на лазерните и IPL уреди.

Elos технологията използва уникална комбинация от RF и IPL за постигане на по-добър резултат, резултат с по-високо ниво на сигурност и комфорт.


Домашна фотоепилация ME touch light на Tanda
Пълен комплект домашна лазерма епилация малко използвана.
Комплекта включва:
1. Устройство;
2. Чисто нова ламоа с 200 000 импулса;
3. Малко използвана лампа;
4. Приставка за прецизно третиране;
5. Епилораща глава;
6. Бръснеща глава;
7. Предпазни очила;
Опаковано в оригинална кутия.

1. Най-дълъг живот на лампата – заради рекордните 200 000 импулса първоначалната лампа на Me touch е достатъчна както за първоначалните, така и за поддържащите процедури в продължение на около 9 години.

2. Най-голяма площ на лампата – с цели 6 кв. см – и най–голямата зона на тялото не е проблем за Me touch.
Освен това, за разлика от други фотоепилатори за домашна употреба, лампата на Me touch се сменя, така че винаги можете да закупите резервна.

3. Най-бързо изпълнение на процедурите – Me touch произвежда импулс само при допир с кожата. Плъзга се по тялото подобно на обикновен епилатор. Така процедурите дори на най-големите зони на тялото не отнемат повече от 10–12 минути.

4. Единственият подходящ за всички цветове на кожата и космите! Включително естествено тъмна кожа и руси и бели косми заради уникалната elos технология.

5. Единственият, при който космите могат да се отскубнат от корена непосредствено преди процедура – с Me touch не е необходимо да бръснете космите си! Можете да ги отскубнете от корена с коламаска или пинсетен епилатор.

Към Me touch можете да закупите приставка епилатор или електрическа самобръсначка, които да поставите на самия уред и да извършвате 2 процедури едновременно – бръснене/епилиране и фотоепилация!

5. Подходящ за лице и тяло – Me my elos touch light е безопасен и удобен за използване върху всички части на тялото и лицето (под зоната на скулите), включително и деликатните, най–чувствителни зони на тялото.

6. Подходящ за мъже и жени – противно на разпространеното мнение, че уредите за фотоепилация са само за жени, Me my elos touch light е идеален за използване и от силния пол поради големия брой импулси, голямата площ на лампата и бързината на изпълнение на процедурите.

7. Най-мощен – повечето фотоепилатори са с мощност между 5 и 6 kJ. Фотоепилаторът за домашна употреба Me my elos touch light достига рекордните 9 kJ, произлизащи от комбинацията между двата вида енергия – IPL и радиочестота.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Ардино, Област Кърджали

Обяви на потребителя Бирхан