+ 0 km 0
Фотоепилатор IPL Remy Deluxe, 1 милион импулсa, студен компрес, подмла гр. Пловдив - image 1

Фотоепилатор IPL Remy Deluxe, 1 милион импулсa, студен компрес, подмла

209.99 лв.
Описание
Фотоепилатор IPL Remy Deluxe, 1 милион импулсa, студен компрес, подмладяване и UV защита на кожата

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ФОТОЕПИЛАТОРИ НА СЛЕДНИЯ ЛИНК:
https://bulgariamag.com/foto-epilatori

Фото епилаторите вече са част от ежедневието ни. Сега всички купуват Фото епилатори за трайно, лесно и безболезнено обезкосмяване ! Всяка Дама и всеки Мъж желаят гладка кожа за дълго време! Но как да изберем правилния фото епилатор за нас? ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА ЗА ЕДИН ДОБЪР ФОТОЕПИЛАТОР Е БРОЯ НА ИМПУЛСИТЕ!! IPL Е С ЦЕЛИ 1 МИЛИОН ИМПУЛСА!! ИМА И ФУНКЦИЯ ''COLD ICE COMPRESS''- студен компрес която функция е страхотна за дами с ултра чувствителна кожа- така няма да чувствате никаква болка.Искаме Фото епилатора да е надежден и да обезкосмява безболезнено, лесно и трайно, да имаме дълга гаранция и да сме спокойни в годините! Да може да се ползва и за домашни нужди и за професионални. Да може да го ползваме в домашни условия за всички части на тялото: за лице, крака, бикини, ръце, да може да се ползва както от жени, така и от мъже....

Ако желаете да научите как може да се случи това- запознайте се с предложението ни:

Фотоепилатор ''Remy Deluxe'' IPL- трайно обезкосмяване, лесно и безболезнено.Видими и трайни резултати след 4-8 седмици !

Как работи фотоепилатора IPL? Клинично тествана ефективност с до 90% по-малко косми. Най-важната част и изискване на добрия и надежден фото епилатор е да има колкото може повече импулси.

С помощта на фото импулси, които се изпращат до луковицата на косъма, по този начин я унищожават постепенно и по този начин забавят многократно растежа на космите. Епилатора разполага и с функция за подмладяване на кожата за да имате страхотна, гладка и млада кожа! Безболезнено и бързо, само 1-2 пъти седмично за броени минути , без ходене по козметици, без губене на ценно време, без чести плащания за обезкосмяване, без раздразнена кожа след епилиране- има функция за подмладяване на кожата . Друго предимство е, че този фото епилатор може да се ползва в домашни условия, както и за всички части на тялото. Лесен за работа: само допирате до кожата , той автоматично я засича и изпраща фото импулси незабавно. след това поставяте на следващата част от кожата за секунда и така до цялостно покриване на кожната повърхност. Фото епилатора разполага с допълнителна лампа за супер мека и гладка кожа след епилация.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ И ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ !!!

Технически параметри:

Употреба: за всяка част на тялото
Тип захранване: електрически 100~240V
Може да се ползва от жени и от мъже
Име на продукта: IPL лазерен епилатор
Цвят: Бял
Приложение: IPL епилатор за жени и мъже
Материал: ABS
Тип захранване: US+EU+UK адаптор
Нива на IPL: 5 нива (интезивна пулсова светлина)
Функция за подмладяване на кожата
Гладка и мека кожа след епилация

Информация за продукта:

Тип лампа: за спиране и премахване на растежа на космите.
Функция за подмладяване на кожата
Приложение: Работно напрежение 100 ~ 240V, подходящо за всички страни по света.
Постоянен: IPL работи вътре в порите, унищожава луковицата на косъма, като по този начин постига постоянна трайна кожа без косми.
Подмладява и прави кожата гладка след епилация
Дълъг живот: 1 Милион импулса гарантиращи дълго използване в годините( при нормално ползване над 10-15 години).
Без консумативи (не са нужни консумативи за него).
5 Регулируеми оптимално енергийни нива на работа според толеранса на кожата. Осигурява леко, безболезнено и лесно обезкосмяване, без да наранява кожата.
Бърза и голяма площ за третиране: 3 квадратни см. Размера на работната площ е оптимална- нито твърде голяма, нито твърде малка, висока ефективност и бърза скорост, която отнема само няколко минути, за да се премахне припокриващата се луковица на косъма, която е трудна за премахване със традиционния метод за премахване на космите.
Удобен: Преносим дизайн и лесен за употреба.
Два режима на работа: ръчно и автоматично.
Да не се използва при бременни или кърмачки

Съдържание на опаковката

IPL епилатор x 1 бр.
Адаптер US,UK,EU
Това е продукт свързан с личната хигиена и здравето и пристига до вас запечатан с печат на търговеца, гарантиращо чисто нов и неизползван продукт. След разопаковане и премахване на стикера не подлежи на връщане!
РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ФОТОЕПИЛАТОРИ НА СЛЕДНИЯ ЛИНК:
https://bulgariamag.com/foto-epilatori
  • Добавена в 11:08, 18 януари 2021
  • Преглеждания:510
  • Номер на обявата: 122624238
Докладвай за нередност

Добави файл

Обяви на потребителя Реми Делукс