+ 0 km 0
Flyer-Електрически велосипед 28цола 36V 12 Ah.432Wh гр. Ловеч - image 1

Flyer-Електрически велосипед 28цола 36V 12 Ah.432Wh

1151 лв.
Описание
Висок клас Електрически велосипед Flyer с централен двигател Panasonic - Япония. 250W/36V/432Wh
Лека и удобна ниска алуминиева хидроформирана рама подходяща за всички възрасти. Предна амортисьорна вилка Santоur от най-висок клас с възможност за регулиране на твърдостта.Алуминиеви двустенни капли с динамо главина.Сензор за включване на светлините.Хидравлични спирачки MAGURA.Седалка с амортисьорно колче осигуряваща висок комфорт при колоездене по неравен или пресечен терен.Задна главина с вътрешни скорости Shimano NEXUS 8 . БатерияPanasonic 36V 12 A.h.43 2Wh . Кормило с раздвижно колче за моментно регулиране с две опции.Външни гуми SCHWALBE-перфектни.Заряднa станция 36V оригинална.Ключ за батерията.
Велосипеда има възможност за избор на работа между два режима:
1.Стандартен велосипед с безстепенни скорости - в този режим двигателя е изключен и не оказва влияние на работата на велосипеда и не затруднява движението на велосипеда при въртене на педали.
2. Режим на подпомагане с възможност за избор на три електрически скорости на велосипеда, по този начин вие сами можете да избирате колко да се натоварвате вие и до каква степен да ви помага електродвигателя.Много добър външен вид и техническо състояние.
  • Добавена в 20:23, 12 септември 2020
  • Преглеждания:50
  • Номер на обявата: 122300978
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Широк център, гр. Ловеч, Област Ловеч