Flashlube Valve Saver Fluid - за коли с Газова Уредба, АГУ , LPG , CNG

Кючук Париж, гр. Пловдив, Област Пловдив Добавена в 01:01, 17 март 2019, Номер на обявата: 114956935
Обява от Частно лице
Тип Масла и филтри
Състояние ново
 
Лубрикантът Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е олово-заместваща концентрирана добавкa, разработена с цел намаляване износването на клапаните и техните легла при задвижвани от автогаз (LPG), метан (CNG) и бензин автомобили.

Доказаната формула на течността съдържа също комбинация от добавки, които почистват инжекторите и горивните системи (когато течността се добавя към бензина), увеличава ефикасността на горивото и намалява вредните емисии. Лубрикантът Flashlube не уврежда и не нарушава работата на катализаторите и ламбда сондите.

Лубрикантът Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е от първа необходимост при задвижвани от автогаз (LPG), метан (CNG) и бензин автомобили и може да бъде впръскван директно в двигателя с помощта на "Система за Автоматично Смазване". Лубрикантът Flashlube почиствa, смазва и охлажда горния цилиндър и главата, създавайки същевременно защитен и охлаждащ слой между клапаните и техните легла.

Упътване
При автомобили, задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG), лубрикантът Flashlube се впръсква директно в двигателя с помощта на Системата за Автоматично Смазване, която гарантира оптимално смесване на горивото и течността.

При бензинови двигатели лубрикантът Flashlube се добавя директно към горивото в съотношение 50 ml към 50 л. Необходимото количество се налива в резервоара преди зареждане, за да се гарантира добро смесване.

Приложение
Лубрикантът Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е от първа необходимост при задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG) или бензин автомобили. Той е подходящ също и като допълнителна добавка за дву- и четиритактови двигатели от типа на мотопеди, косачки и извънбордови двигатели. (Трябва да се използва с нормална гориво/масло смес). Вие ще откриете същите блестящи качества на лубриканта Flashlube и при това приложение. Двигателите ще запалват по-лесно, свещите и горивната камера ще се запазват чисти, хладни и смазани, в резултатът на което животът на двигателя ще бъде по-дълъг и движението - по-леко.

Разходна норма
1 литър от Лубриканта Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) се изразходва на 8 до 10 хиляди километра пробег (в зависимост от работния обем на двигателя)
Flashlube Valve Saver Fluid - за коли с Газова Уредба, АГУ , LPG , CNG гр. Пловдив - image 2
Flashlube Valve Saver Fluid - за коли с Газова Уредба, АГУ , LPG , CNG гр. Пловдив - image 3
Flashlube Valve Saver Fluid - за коли с Газова Уредба, АГУ , LPG , CNG гр. Пловдив - image 4
 Изпрати
Преглеждания:62

Изпрати съобщение на продавача

Добави файл

Разрешен тип файлове: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt Максималният размер на файла е 2 MB

120 лв.

Кючук Париж, гр. Пловдив, Област Пловдив

Покажи на картата