+ 0 km 0
Филтри за нос Супернос. Край на сезоннинте алергии, сенна хрема и др. гр. Бургас - image 1

Филтри за нос Супернос. Край на сезоннинте алергии, сенна хрема и др.

19.50 лв.
Описание
Вирусостопер без химия! При проблеми с дишането, сезонни алергии, при работа в нечиста атмосфера, защита от цветен прашец и много други. Назални филтри универсални, ново поколение ( 2 в 1 подходящи както за "сух", така и за "мокър" нос) Тройна защита от Цветен прашец, пепел, прах, вируси.
Иновативните назални филтри Супернос в отличие на съществуващите аналози не са скъпи поради оптимизация на цената и качеството, в тях се диша по-лесно заради трите слоя пористи материали ( в състава на филтрите няма гума или полиетиленови материали )и ултра защита (99,97% задържане на частици от 0,1 мкр ).
Предназначени за използване от : Възрастни и деца, бременни и кърмещи, страдащи от алергии, хора със слаб имунитет, за защита и профилактика на респираторни инфекции, работещи във вредни и прашни производства.

Супернос се предлага в 2 размера М и Л ( М за дами и деца ,Л за мъже ) като комплектите съдържат в себе си по 3 филтъра.

При поръчка уточнете адреса за получаване ( офис на куриер или друг ) телефон и име на получателя, брой продукти които бихте желали да придобиете.

Цени:
1бр= 19.50лв
3бр= 55лв.
5бр.= 85лв.

Цената на доставката се поема от купувача. ( доставяме с Еконт и Спиди )
  • Добавена в 11:27, 20 септември 2020
  • Преглеждания:413
  • Номер на обявата: 117541626
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Бургас, Област Бургас