Електрожени - ММА 200 - най - ниски цени

Бадема, гр. Хасково, Област Хасково Добавена в 11:01, 13 февруари 2019, Номер на обявата: 114434605
Обява от Бизнес
Доставката се поема от купувача
Състояние ново
 
Цена на апарата – 140 лева

Цена със соларна маска – 170 лева

Окомплектовка: кабел за маса лукс, кабел с ръкохватка за електроди лукс, маска ,аксесоари, оригинални ръкавици за заваряване от телешка кожа.

Предлагаме на Вашето внимание IGBT MMA200 MINI BLUE. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на заваряване. Прецизен контрол на заваръчният ток- комутацията на напрежението се осъществява с IGBT транзистори. Те се включват и изключват с честота от 800 до 4000 пъти за секунда. За разлика от всички други заваръчни апарати, които се включват от заваръчното управление, но остават включени, докато мрежовото напрежение премине през ”0”, то при транзисторите се управлява както включването така и изключването, което позволява прецизно управление на заваръчния ток. При него мрежовото напрежение се изправя чрез мостова схема (Ларионов) и се филтрува от подходящ кондензатор с цел да се намалят пулсациите му. Включването и изключването на транзисторите /за разлика от всички други заваръчни методи/ е управляемо и алгоритмите за управление на заваръчния процес са предсказуеми. Само времето, през което IGBT транзисторите са включени (ширината на импулса), определят енергията, която се подава към заваръчния апарат. Технически характеристики: инверторен електрожен за ръчно електродъгово заваряване - IGBT технология вградени функции: Функция Hot Start - за лесно запалване на дъгатаФункция Anti Stick - прекъсване на захранването, за избягване на залепването на електрода за материала. Функция Arc Force - регулиране динамиката на дъгата. Защита от пренапрежение.
Предлагаме на Вашето внимание автоматични фотосоларни маски VIKI за заваряване. Спецификация:Размер на касетата:110х90x13mm.Размер на стъклото:90х40mm.Време за реакция:от светло към тъмно: 1ms.Време за реакция:от тъмно към светло:0.2-0.7ms/с регулация/.Ултравиолетова защита:/0.0003%/313nm/,/0.006%/365nm/.Инфрачервена защита:/0.01%/780-2000nm/.Позиция на затъмнение:DIN 4/9-13.Температура на работа:от -5 до +55 С.Тежест: 495 g.Гаранционен и следгаранционен сервиз.

*** В СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ НИ СЕРВИЗ приемаме за ремонт всички видове електрожени ,телоподаващо,плазми за рязане ,генератори за ток,косачки,резачки за дърва,лебедки,бензинови помпи,електрожен,компресори за въздух,агрегати за ток,дрелки ,телоподаващи,перфоратори ,винтоверти и др.***
Електрожени - ММА 200 - най - ниски цени гр. Хасково - image 2
Електрожени - ММА 200 - най - ниски цени гр. Хасково - image 3
Електрожени - ММА 200 - най - ниски цени гр. Хасково - image 4
Електрожени - ММА 200 - най - ниски цени гр. Хасково - image 5
Електрожени - ММА 200 - най - ниски цени гр. Хасково - image 6
 Изпрати
Преглеждания:14

Изпрати съобщение на продавача

Добави файл

Разрешен тип файлове: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt Максималният размер на файла е 2 MB

Всички обяви на този потребител

Обяви на потребителя Георги Георгиев

Прекрасен модел ATV EGV 150 cc - прекрасно изпълнение - топ цена

1030 лв.

Прекрасна триколка за свободното време - EGV A5

Прекрасна триколка за свободното време - EGV A5

Инвалидни колички, помощни средства

днес
11:45

920 лв.

Мощна, красива и функционална триколка - EGV A8

Мощна, красива и функционална триколка - EGV A8

Инвалидни колички, помощни средства

18 фев

1450 лв.

Електрическа луксозна триколка от EGV A 6 - топ качество

Електрическа луксозна триколка от EGV A 6 - топ качество

Инвалидни колички, помощни средства

18 фев

1250 лв.

Най-качествената триколка с 20 ампера батерия - EGV A8

Най-качествената триколка с 20 ампера батерия - EGV A8

Инвалидни колички, помощни средства

15 фев

1450 лв.

140 лв.

Бадема, гр. Хасково, Област Хасково

Покажи на картата
Разберете повече за възможностите за доставка! »
Разбери повече »