+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Електро услуги в гр. Варна.

Електротехник квалифициран голям и богат опит-Ел.Услуги,Ел.инсталации гр. Варна - image 1

Електротехник квалифициран голям и богат опит-Ел.Услуги,Ел.инсталации

Описание
Дейности:Изграждане,ремонт,реконструкция на ел.инсталации-силови 220в/380в,гръмоотводи и слаботокови-тв,нет,сот,камери на къщи,апартаменти,кооперации,хотели,обществени и промишлени сгради.
Проектиране и изработка-насищане на ел.табла по изискване за безопасността и здравето на хората,монтаж на апаратура и присъединяване към съоръжения.
Подмяна,преместване,реконструкция на стари ел.табла.
Присъединяване на АВР.-аварийни генератори със ръчно или автоматично запалване.
Търсене и отстраняване на ел.аварии по кабели,инсталации,апаратура в това число и установяване на кражби на ел.енергия от недоброжелателни съседи.
Всички видове сертифицирани електролабораторни замервания и изпитания с издаване на протоколи.
Изработка на КИИП досие по предписание от регистриран КИИП инженер за всяко временно електро съоръжение на тротоар.
Монтажи,демонтажи на ключове,контакти,розетки,осветителни тела,лед ленти и мн.други ел.уреди-съоръжения в дом,офис,промишленост-по фасади,паркови,гаражи и др.
За всичко извършено от нас даваме гаранция и отстраняване на възникнала повреда от грешка или дефект в удобен за клиента срок.
Извършване на профилактика и комплексна поддръжка на ел.инсталации,апаратура,съоръжения на обекти сезонни или с особена важност.
Предвид настъпилите промени с глобална епидемия ви уверяваме че от наша страна спазваме всички необходими мерки за опазване на всеобщото ни здраве с предпазни средства и дисциплина.
Желателно е оглед за повечето дейности.Позвънете за въпроси на 888 - Покажи -