+ 0 km 0
Електро акустична китара Seagull Coastline S12 Cedar. с. Старо Оряхово - image 1

Електро акустична китара Seagull Coastline S12 Cedar.

990 лв.
Описание
Малко употребявана професионална електро акустична китара Seagull Coastline S12 -12 String акустична китара. С допълнителен електронен тунер за настройка - на предпоследната снимка. Китарата може да се използва и с 6 струни, това не е проблем , тьй като грифът е проектиран и изработен да издържа на опъна на два пъти повече - 12 струни. Цена: 990 лв. цената не се коментира.

/Предлагам за закупуване и мек или твърд калъф допълнително като опция при желание. /
Отлично качество, ръчна изработка от водещата Канадската фирма за акустични китари „Godin”. Изработена от солиден канадски кедър, махагон, канадска дива череша и полисандър, за постигане на съвършен звук. Този концертен модел се основава на размерите на класическа китара. Качествените материали от които се изработва тялото подобрява звука на инструмента в средата на диапазона, като прави „Coastline S12 Cedar“ отличен избор за fingerstyle свирене. Cedar също прави тоновете по-финни и топли.
Нов набор от струни на Ernie Ball Slinky подарък към китарата.
Това е красиво направен инструмент, построен с висококачествени тонове на дърветата, завършването на китарата е наистина хубава сатен финиш.
Тялото на китарата е Dreadnought, звуковата дъска е изработена от Select Pressure Tested Solid Cedar, страниците и гърба са направени от красиво завършена канадска дива череша, мостът е направен от Rosewood и има компенсиращо седло.
Вратът е много хубав, здрав сребърен лист с кленов шия, той също има дъска за плодове от розово дърво, има много леки фрезови изделия на фрези.
Главата е добре оформена и е снабдена с висококачествени глави с главички от малък бутон, прикрепени към часовника, които правят фина настройка удобна и лесна.
Тази китара е създадена много добре и действието е хубаво и ниско, китарата звучи прекрасно и държи акордите хубаво и лесно.
Китарата звучи красиво, има много добър естествен обем, звуковата проекция е много хубава, с много добър резонанс и явна атака върху бас нотите с хубава ясна яснота в диапазона на високите.
Top : Select Pressure Tested Solid Cedar

Back & Sides : Canadian Wild Cherry

Neck : Silver Leaf Maple Integrated Set Neck

Fingerboard & Bridge : Rosewood

Nut & Saddle : Compensated Tusq® by Graphtech

Truss Rod : Double Function

Finish : Semi-Gloss Custom Polished Finish
Купена е от Амазон за 500 паунда – 1200 лв + транспорт.
https://www.amazon.co.uk/dp/B001388A5U/ref=as_at?slotNum=25&ie=UTF8&linkCode=g12&imprToken=cS5YLyr-QJAIQ16LBqLYxQ&creativeASIN=B001388A5U&tag=ukstrumviews-21&creative=9325&camp=1789
Видео инфо:

https://www.youtube.com/watch?v=kd6q0wCGm4s
https://www.youtube.com/watch?v=SFlR5dyFfuY
https://www.youtube.com/watch?v=gDgkzWTAPn0
  • Добавена в 16:57, 3 август 2020
  • Преглеждания:2679
  • Номер на обявата: 107514373
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл

Обяви на потребителя Билян