+ 0 km 0
Електрическа пила за скъсяване нокти на куче гр. Варна - image 1

Електрическа пила за скъсяване нокти на куче

15.35 лв.
Описание
Скъсете ноктите на Вашето куче бързо, лесно и безопасно с електрическа пила Pedi Paws. Това е Иновативен уред - верен приятел на стопанина и домашните любимци. Ноктите на животните причиняват болезнени наранявания на възглавничките, докато израстват. За това грижата за тях и честото им скъсяване е от основно значение за домашните Ви любимци. Погрижете се и Вие БЕЗ травмиращи посещения на ветеринари, които се изживяват от животните негативно. Предлагаме Ви бърз, лесен и безопасен начин да скъсите ноктите на своето куче, коте или друг домашен любимец. Оформянето на маникюра вече е лесно като детска игра.

Пилата за животни разполага с мотор, задвижващ кръгла глава с шкурка. Има специален отвор, в който влизанокътя на животното. Когато моторът се задейства пилата заповча да се върти и по този начин с няколко допирания ноктите се скъсяват и оформят.

След определен брой процедури пкурката се износва и трябва да се подмени. За целта в комплекта са предвидени резервни шкурки.

Пилата е безжична и работи с 2 броя батерии LR14 *не са включени в комплекта, но може да добавите от тук).Характеристики:

Материал: ABS;
Захранване: 2 батерии LR14 (Може да се добавят от тук);
Бутона за включване и изключване;
Диаметър: 3.5см;
Дължина: 24 см;
ВИДЕО:
https://www.youtube.com/watch?v=N8Fwceb4zNE
  • Добавена в 20:58, 16 септември 2020
  • Преглеждания:17
  • Номер на обявата: 122749790
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

ЖП Гара, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя Хит Продукти