+ 0 km 0
Двустаен с акт16 в Банишора/Широк център гр. София - image 1

Двустаен с акт16 в Банишора/Широк център

93000 €
Описание
Просторен, двустаен апартамент с хубава гледка, в Широкия център на София, недалеч от бул. Мария Луиза, хотел Рамада и Централна гара. Сградата е предадена с акт 16 и разрешение за ползване. Жилището се състои от дневна с кухненски бокс (с леки скосявания), самостоятелна спалня, баня с тоалетна и голяма, панорамна тераса. Предава се на шпакловка и замазка, с PVC дограма. Отопление- централен ТЕЦ.
  • Добавена в 09:31, 1 март 2021
  • Преглеждания:377
  • Номер на обявата: 123597812
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Банишора, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти