+ 0 km 0
Двустаен дизайнерски луксозно обзажеден апартамент ж кж.Изток гр. София - image 1

Двустаен дизайнерски луксозно обзажеден апартамент ж кж.Изток

950 лв.
Описание
Много светъл, южен, просторен и напълно луксозно и дизайнерски обзаведен двустаен апартамент, находящ се на тихо, спокойно и същевременно изключително комуникативно място. Разпределение: коридор с голям вграден гардероб, хол с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса с прекрасна панорама. Отдава се с цялото обзавеждане, показано на снимките. Отопление: ТЕЦ. Вход с контрол на достъп. Района е спокоен и приятен за живеене, с поддържани зелени площи, детски площадки, множество хрaнителни магазини и заведения, училища, детски градини, поликлиника. Градски транспорт: метростанция, спирка на множество автобусни линии.
  • Добавена в 12:21, 3 декември 2020
  • Преглеждания:53
  • Номер на обявата: 123178604
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Изток, гр. София, Област София-град

За нас
• Професионализъм: В нашата компания работят само подбрани и опитни брокери със стаж в областа на недвижимите имоти. Пълно съдействие, организиране и подготовка на необходимите документи за договор!
• Обслужване: Пълният пакет от услуги в сферата на недвижимите имоти, позволява на фирмата да решава комплексни въпроси свързани с недвижимите имоти: При Закупуване, Продажба, Отдаване под наем, Наемане и Управление на Недвижими имоти. Правни консултации във връзка с водените сделки!
• Коректност: Ние работим коректно и открито с нашите клиенти и с колегите от другите фирми в този бранш!
• Конфиденциалност: Всяка разменена между нас и клиента информация при изпълнение на задълженията ни от конфиденциален характер, ще бъде съхранена като такава, както по време на изпълнение на задачата, така и след завършването й. Всички служители и консултанти, на които е възложено да осъществяват проучване по определена задача, се задължават да спазват конфиденциалност относно данни, подадени от клиента; да пазят търговския престиж на клиента, банковата и търговска тайна, както и да не разкриват факти и обстоятелства във връзка с финансовите и други данни, станали им известни в периода на изпълнението на поставената задача, независимо от основанието.
Прочети още

Обяви на потребителя Владимир Колев