+ 0 km 0
Двустаен апартамент в Созопол, до плаж Харманите гр. Созопол - image 1

Двустаен апартамент в Созопол, до плаж Харманите

41600 €
Описание
Два двустайни апартамента в комплекс Онегин. Намират се на главната улица, срещу стадиона, на 50 метра от плаж Хармани и оживената крайбрежна улица. Апартаментите са един над друг и са с еднакво разположение: днесна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Подови настилки: ламинат и теракота. PVC дограма, климатици. Западно изложение. В комплекса има хубави, озеленени площи и басейн. Цената е за един апартамент !!!
  • Добавена в 09:30, 1 март 2021
  • Преглеждания:1483
  • Номер на обявата: 118540783
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Созопол, Област Бургас

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти