+ 0 km 0
Двуместна инфрачервена сауна,65 °С+ цвето-терапия, +Подарък ОЗОНАТОР гр. Хасково - image 1

Двуместна инфрачервена сауна,65 °С+ цвето-терапия, +Подарък ОЗОНАТОР

1699 лв.
Описание
*Двуместна инфрачервена сауна TS-5002B-1 Нов модел
*Подарък подвижен озонатор + йонизатор - убива 99% от вредните микроби във въздуха + функция за освежаване на въздуха
*Подходяща за монтаж в затворени помещения
*Бърза и сигурна доставка в цялата страна САМО СЕГА с 30% отстъпка от стойноста на доставката
*Гаранция

https://telstarbg.com/bg/category/view/191

https://telstarbg.com/bg/category/view/191

- Размери: Ш/Д/В: 1200 Х 1050 Х 1900мм.

- Брой места: двуместна

- мощност 1.75kW с 4бр. RED LIGHT карбонови нагреватели от висок клас

- витрина от закалено стъкло с дебелина 6мм.

- HEMLOCK wood

- външно и вътрешно осветление

- FM RADIO, MP3 PLAYER

- влагоустойчиви тонколони

- вътрешен и външен контролен панел за температура, радио и осветление

- работна температура- 18- 65C

- работно време- 0- 90 мин.

- функция "автоматична аларма"

Екстрите, които получавате сега безплатно със закупуването на сауната:

- MP3/FM/radio

- светлина за четене

- държач за чаши

- рафтче за списания

- скоба за кърпи

Инфрачервени сауни: 10 причини да станат част от вашето ежедневие

Инфрачервените сауни са един от новите топ инструменти за уелнес. Инфрачервените сауни не са същите като традиционните сауни. Инфрачервените сауни са различни, защото използват инфрачервена термична светлина, за да проникнат през кожната бариера на тялото ви, за да повишат вътрешната темература, докато конвенционалните сауни трябва да затоплят въздуха в сауната, преди да могат да ви нагреят. Поради тази причина, Вие можете да останете по- дълго време в инфрачервената сауна, наслаждавайки се на предимствата и.

Какви са ползите за инфрачервената сауна за здравето?

Инфрачервените сауни могат да се насочват към ключови фактори, които допринасят за много хронични здравни проблеми. Ето някои причини, поради които обичам моята инфрачервена сауна:

1. Възпаления

Възпалението е свързано с почти всеки здравен проблем, пред който сме изправени. Автоимунни състояния; храносмилателни, мозъчни и хормонални проблеми, всички имат възпалението като свой общ характер. Инфрачервените сауни са ефективен, естествен начин за успокояване на възпалението в цялото тяло.

2. Хроничната умора

След около 20 дни, през които се използва сауна всеки ден, оплакващите се от хронична умора усещат значително подобрение в симптомите.

3. Инфрачервена сауна за подпомагане на детоксикацията

Един от многото фактори в основата на това възникване на хронични и автоимунни заболявания са токсините, които са се увеличили астрономически през този период от време. Екологичните токсини, които никога не са били известни на човечеството до сравнително наскоро, са широко разпространени в нашата околна среда и в тялото ни. Изпотяването е един от естествените начини за изчистване на токсините от тялото ви, така че чрез насърчаване на изпотяването с вашата сауна, вие помагате на тялото да се освободи от токсините.

4. Инфрачервената сауна за по-добра мозъчна функция

Използването на сауната увеличава нещо, наречено BDNF, или мозъчни невротрофични фактори. BDNF насърчава неврогенезата или растежа на нови мозъчни клетки, което е от решаващо значение за подобряване на функцията на мозъка и паметта.

5. Сауни за борба с инфекциите и повишаване на имунитета

Повишаването на телесната температура може да бъде ефективен естествен начин да помогне на тялото ви да унищожи бактериални, гъбични, паразитни и вирусни инфекции.

6. Инфрачервена сауна за хронична болка

Проучванията показват, че инфрачервените сауни са в състояние да намалят болката дори и за тези, които страдат от болезнени състояния като ревматоиден артрит, хронични главоболия и фибромиалгия. Сауните причиняват отделянето на ендорфини, опиоид-подобни химикали, които са естествените болкоуспокояващи на тялото ви.

7. Инфрачервени сауни за подобряване на здравето на кожата

Използването на сауната е свързано с подобрение на хидратацията на кожата и

цялото тяло.

8. Инфрачервената сауна за намаляване на стреса и безпокойството.

Дори и успявате да ядете екологично чисти храни, едва ли успявате да не се „храните” и със стрес в днешното напрегнато ежедневие. Изследванията показват, че дългосрочният стрес повишава нивата на възпаление и е свързан с много здравословни проблеми. Отпускането в инфрачервена сауна ви дава възможност да презаредите и да неутрализирате стреса. Проучванията показват, че употребата на сауна може да балансира работата на мозъка и нещото, наречено „умора” на надбъбречните жлези (HPA). Това помага за борбата с тревожност, депресия и т.н.

9. Инфрачервена сауна за увеличаване на дълголетието

Редовното използване на сауната е показало, че значително намалява рисковете от сърдечни заболявания и увеличава продължителността на живота. Проучванията показват, че хората, които използват сауни четири до седем пъти седмично, имат 48% по-ниска смъртност от сърдечни заболявания, отколкото тези, които са използвали сауната веднъж седмично.

10. Инфрачервена сауна за профилактика на рак

Използването на сауната също е показало, че е полезно за пациенти, страдащи от ракови заболявания. Проучванията установяват, че престоя в сауна за един час при 109 ° F причинява смъртта на клетките, причиняващи рак на костите.

Безопасни ли са наистина инфрачервените сауни?Тъй като повечето препоръчителни периоди на лечение с инфрачервена сауна варират от 10 до 30 минути, не се наблюдават сериозни странични ефекти при тази правилна употреба. Сауните се считат за много безопасни за повечето хора. Най-честата нежелана реакция е, поради топлината и последващото изпотяване, някои хора могат да почувстват малко замайване. Ако използвате всякакъв вид сауна, уверете се, че пиете много вода, за да сте добре хидратирани. Ако сте чувствителни към топлина, имате сърдечни проблеми или приемате лекарства, винаги е добра идея да говорите за употребата на сауна от Вашия лекар.

https://telstarbg.com/bg/category/view/191

https://telstarbg.com/bg/category/view/191
  • Добавена в 16:00, 16 април 2021
  • Преглеждания:1300
  • Номер на обявата: 123276345
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Промишлена зона - Изток, гр. Хасково, Област Хасково

Обяви на потребителя TELSTAR GOOD LIFE