+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Помпи за кърма в гр. Ямбол.

Двуфазна електрическа помпа за кърма Medela swing maxi гр. Ямбол - image 1

Двуфазна електрическа помпа за кърма Medela swing maxi

90 лв.
Описание
Medela Двуфазна електрическа помпа Swing maxi система за хранене Calma; технология 2-Phase Expression; двойно повече мляко; зарядно или батерии.
Medela Двуфазна електрическа помпа Swing maxi дава повече!

Защо да купя

Едно от задължителните неща в списъка на бъдещите майки е да се запасят с добра помпа за изцеждане на кърма. Това, с което електрическите са по-добри от механичните е:

отнемат по-малко време за изпомпване;

не натоварват и изнервят майката; 

имате контрол над процеса.

С този модел процесът по изпомпване ще Ви се струва като детска игра. Лесна за употреба, изключително ефикасна и със сигурност по-добра в ценови план от останалите двойни помпи на пазара. 

 

Спестете си време

Продуктът комбинира качеството на модела Swing с много по-мощен мотор. Сравненото количество кърма от единична и двойна помпа е с 18% повече в ползва на двойната, разбира се. Процесът става едновременно от двете гърди, съответно давате на детето си повече мляко с по-голяма хранителна стойност. С грубо изчисление спестявате си по 2 часа дневно, които може да прекарате с бебчето или пък да си отпочинете. 

 

Лесна за управление, удобна за употреба

Продуктът е съобразен с нуждите Ви - бърза и лесна употреба. Бърза с това, че всичко се регулира с четири копчета. Малкият и преносим контролер може да се закачи на колан или пък да се постави близо до Вас. Съставните части на изделието са удобни за почистване, а сглобяването и разглобяването става за минути. За среда защитена от микроби и бактерии е препоръчително стерилизаране след всяка употреба.  

Захранване

Захранването на мотора може да бъде чрез:

батерии;

мрежов адаптер (включен в комплекта)

 

Технология за двуфазно изцеждане

Благодарение на 2-Phase Expression изпомпването наподобява сученето на бебе, затова и майката се чувства добре. Осъществяват се кратки и къси всмукателни движения, които да стимулират потичането на мляко. След това всичко се нормализира на по-бавни обороти. Чрез бутоните нагоре/надолу може да регулирате силата на вакум, за да се чувствате максимално комфортно.

Обяви на потребителя Кремена